17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η συντριβή πήγε να φέρει… αποχή

Σε κατάσταση… πανικού βρίσκονται οι Σικάγο Μπουλς μετά τη βαριά ήττα τους από τους Μπόστον Σέλτικς στο «United Center».

Οι «ταύροι» γνώρισαν τη μεγαλύτερη σε έκταση ήττα στην ιστορία τους, με διαφορά 56 πόντων, από τους «Κέλτες», και σκέφτηκαν να μην πάρουν μέρος στην προπόνηση -την επόμενη ημέρα- ως αντίδραση στις δηλώσεις του προπονητή τους. Εν τέλει, επικράτησε η λογική και δεν έκαναν πράξη τις απειλές του, το κακό όμως έχει ήδη γίνει στα αποδυτήριά τους που βρίσκονται πλέον σε αναστάτωση.

Ο Τζίμι Μπόιλεν δήλωσε μετά τη συντριβή τους από τους Βοστωνέζους πως απέσυρε τους πέντε βασικούς, 21’ πριν από τη λήξη της αναμέτρησης, επειδή δεν υπήρχε κανένας λόγος να βρίσκονται στο παρκέ από τη στιγμή που το παιχνίδι είχε χαθεί. «Είναι προτιμότερο να κάνουν σκληρή προπόνηση την επόμενη ημέρα», επεσήμανε χαρακτηριστικά. Το γεγονός εκνεύρισε τους παίκτες που σκέφτηκαν, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στα λεγόμενα του προπονητή τους, να μην προπονηθούν την επόμενη ημέρα.

Οι Σικάγο Μπουλς ήταν έτοιμοι να κάνουν πράξη τα λεγόμενά τους, αλλά οι Ρόμπιν Λόπεζ και Λάουρι Μαρκάνεν άλλαξαν τελευταία στιγμή γνώμη κι έτσι, ύστερα από δίωρη συνάντηση που είχαν οι παίκτες μεταξύ τους κι αφού μίλησαν και με τον 53χρονο τεχνικό και τους συνεργάτες του εκφράζοντας εκτενώς τα παράπονά τους, αποφασίστηκε να ρίξουν… νερό στο κρασί τους και να προπονηθούν κανονικά. «Αυτή η συνάντηση ήταν ό,τι χρειαζόμασταν. Ήμασταν όλοι ειλικρινείς μεταξύ μας και πολύ άμεσοι. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον», αρκέστηκε να τονίσει σχετικά ο Τζίμι Μπόιλεν, ο οποίος να θυμίσουμε πως αντικατέστησε πρόσφατα το Φρεντ Χόιμπεργκ και, προφανώς, δεν τα έχει βρει ακόμα με όλα τα μέλη της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ