19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η συμφιλίωση του Βιδορέτα με τον παραλίγο… αντικαταστάτη του (vid, pic)

Οι προπονητές ζουν πολλά και διάφορα εκεί στην άκρη των πάγκων και ακούνε πολλά περισσότερα. Είτε έμμεσα, είτε άμεσα. Μία από τις καταστάσεις αυτές έζησε πριν από λίγο καιρό και ο Τσους Βιδορέτα, προπονητής της Ιμπεροστάρ Τενερίφης. Μια παρεξήγηση η οποία από τότε, λύθηκε χθες.

Στον αγώνα της Τενερίφης με την Μπάμπεργκ ένας φίλαθλος, μέλος των pollos amarillos, των "οργανωμένων" της ομάδας, ζητούσε έντονα να βγάλει από το παρκέ ο Βιδορέτα τον Κονατέ και να βάλει τον Γιούστα. Πολύ επίμονα για πολύ ώρα. Πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, ο Βάσκος προπονητής έκανε το νούμερο ένα βασικό λάθος: Διάλογο με την εξέδρα. Έτσι γύρισε και του είπε πως να θέλει μπορεί να κατέβει και να αναλάβει αυτός στη θέση του.

Ο φίλαθλος δεν κατέβηκε φυσικά, ο Βιδορέτα έμεινε εκεί, δίπλα στο παρκέ και η Τενερίφη νίκησε 82-64 και το θέμα είχε μείνει εκεί, με όσα έγιναν στις 3 Δεκεμβρίου και μπορείτε να δείτε και σε βίντεο ΕΔΩ.

Το Σάββατο το βράδυ η Ιμπεροστάρ Τενερίφη έκανε ίσως τον καλύτερο φετινό της αγώνα, φτάνοντας στη νίκη με 100-79 επί της Γκραν Κανάρια των Μπουρούση - Κατσικάρη, στο ντέρμπι των Καναρίων. Ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία και λόγω... εντοπιότητας, αλλά και γιατί οι δύο ομάδες βρίσκονται στη μάχη για μια θέση που θα τις οδηγήσει στο Copa del Rey. Μέσα στη χαρά του λοιπόν ο Βιδορέτα, ανέβηκε στην εξέδρα μετά το τέλος του αγώνα και πήγε και αγκάλιασε τον φίλαθλο με τον οποίο είχε τον έντονο διάλογο. Και οι φωτογράφοι ήταν εκεί να για φροντίσουν να κρατήσουν τη σκηνή της συμφιλίωσης. Μετά από τέτοια νίκη, όλα γίνονται...

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ