23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η συγκινητική ομιλία του Πόποβιτς μετά το Xρυσό (vid)

Στο διαδίκτυο βρίσκεται το βίντεο της σύντομης, αλλά συγκινητικής ομιλίας του Γκρεγκ Πόποβιτς στα αποδυτήρια της Saitama Super Arena, λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου από τις ΗΠΑ!

Ο "Ποπ" κατέκτησε το πρώτο του χρυσό μετάλλιο ως πρώτος προπονητής των ΗΠΑ, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφήνοντας ως νικητής τη θέση του στον πάγκο της Team USA. Λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο επί της Γαλλίας, ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς μίλησε στους αμερικανούς παίκτες, τονίζοντας την αμφισβήτηση που δέχτηκαν μέχρι να φτάσουν στον τίτλο, αλλά και σχολιάζοντας ότι για τον ίδιο, αυτό είναι το καλύτερο συναίσθημα που του χάρισε το μπάσκετ!

"Νιώθω πολύ τυχερός που είχα την ευκαιρία να είμαι με εσάς και αυτό το επιτελείο. Περάσαμε πολλά, είχαμε εμπόδια και δείξαμε αποφασιστικότητα. Στην αρχή ο κόσμος αναρωτιόταν γιατί επιλέχθηκε αυτός και όχι ο άλλος παίκτης... κόσμος που νομίζει ότι ξέρει πράγματα. Ήρθε αμφισβήτηση μετά τις ήττες, μουρμούρα. Εσείς όμως θυσιάσατε πράγματα, όπως και οι οικογένειές σας στο σπίτι. 

Γι'αυτό είμαι τόσο περήφανος για όλο αυτό. Είναι το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ στο μπάσκετ... Και ένα έχω να πω σε όλους αυτούς που μιλούσαν: Πείτε μας, πως σας φαινόμαστε τώρα;!" θα πει ο Πόποβιτς, με τους παίκτες των ΗΠΑ να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Την κυκλοφορία της ομιλίας στο διαδίκτυο σχολίασαν και πολλοί άνθρωποι του αμερικανικού μπάσκετ, με τον παλαίμαχο προπονητή, Τζορτζ Καρλ, να σχολιάζει στο Twitter "Αυτός ο άνθρωπος είναι ο καλύτερος"!

Δείτε την στο βίντεο που ακολουθεί:

https://twitter.com/CoachKarl22/status/1427358620233125896



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ