18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η συγκέντρωση έφερε ξεκούραση για τον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έκανε… βόλτα στο «Μελίνα Μερκούρη», με τις αναπληρωματικές παίκτριές του να παίρνουν σημαντικό χρόνο συμμετοχής.

Νικηφόρα συνέχισαν οι «πράσινες» στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Νότιου Ομίλου της Α2 Γυναικών, επικρατώντας εκτός έδρας και του Αρκαδίου. Πήραν εξ αρχής διαφορά στο σκορ κι έτσι δόθηκε στον προπονητή τους η ευκαιρία να ξεκουράσει τις βασικές παίκτριές του, ώστε να πάρουν πολύτιμες «ανάσες» εν όψει της συνέχειας. Στο κλειστό του Ρεθύμνου βρέθηκαν και περίπου εκατό φίλοι του «τριφυλλιού», τους οποίους ευχαρίστησε ο Γιώργος Καντζιλιέρης.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ο προπονητής του Παναθηναϊκού: «Ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένα το παιχνίδι μας σε άμυνα και επίθεση. Καταφέραμε και πήραμε μια διαφορά ασφαλείας στο πρώτο ημίχρονο κι αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε στο δεύτερο μέρος αρκετές αθλήτριες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε σήμερα (χθες, 10/02) και μας συμπαραστάθηκε. Πλέον, στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Κρόνο που ακολουθεί».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ