21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η συγγνώμη του Ουτζίρι και η απάντηση του ΝτεΡόζαν (pic)

O πρόεδρος των Τορόντο Ράπτορς, Μασάι Ουτζίρι, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε πριν από λίγη ώρα, θέλησε να ευχαριστήσει τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν για τη συνεισφορά του στην ομάδα ενώ παράλληλα εξήγησε και τους λόγους της πολυσυζητημένης ανταλλαγής του.

Συγκεκριμένα, ο Ουτζίρι αναφερόμενος στον ΝτεΡόζαν δήλωσε: "Δε θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΝτεΜαρ για την έλλειψη επικοινωνίας που υπήρχε τις τελευταίες μέρες, αλλά και να τον ευχαριστήσω για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα και στην πόλη. Είναι ο σπουδαιότερος παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα της ομάδας μέχρι τώρα. Κανείς δε θα το αλλάξει αυτό. Έπρεπε όμως να κάνουμε μία αλλαγή για να κατακτήσουμε την Ανατολή". Παράλληλα σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με την επιθυμία του Καουάι Λέοναρντ να παίξει στην ομάδα απάντησε πως, "δεν τίθεται τέτοιο θέμα. Δεν εξέφρασε την παραμικρή δυσαρέσκεια στο να παίξει για το Τορόντο".

Ακούγοντας βέβαια τη "συγγνώμη" από τα χείλη του προέδρου των Ράπτορς, ο ΝτεΡόζαν δε φαίνεται να πείστηκε ιδιαίτερα, ποστάροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία:

https://twitter.com/BR_NBA/status/1020368016608022532

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ