23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η Στρασμπούρ… ξεπουπούλιασε το Περιστέρι

Το Περιστέρι δε βλεπόταν στο Στρασβούργο... κατάφερε να είναι χειρότερο κι απ' ότι απέναντι στο Λαύριο και γνώρισε βαριά ήττα με σκορ 77-57 μετά από μια απογοητευτική εμφάνιση. Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, χωρίς κατεύθυνση και συνεννόηση, έγινε έρμαιο των διαθέσεων των Γάλλων και δείχνει ότι με τις μαζικές αλλαγές που έγιναν έχει κάνει πισωγύρισμα και θέλει πολλή δουλειά για να ξαναθυμίσει ομάδα. Στο 1-2 το Περιστέρι, στο 2-1 οι Γάλλοι στη βαθμολογία του ομίλου.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν εκατέρωθεν επιφυλακτικό και με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ στη μεγαλύτερή του διάρκεια. Ο Μπόχατσικ (12π.) και ο Γκρέι (13π.) ήταν οι επιθετικοί πρωταγωνιστές, τα ριμπάουντ (16-11) το στοιχείο στο οποίο υπερτερούσε η Στρασμπούρ και το 36-34 του ημιρόνου για τους Γάλλους, μετά το 13-17 του δεκαλέπτου, έδειχνε την σχεδόν απόλυτη ισορροπία. 

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν σκέτη καταστροφή για το Περιστέρι. Το Στρασβούργο πάτησε το γκάζι απέναντι σε μια ασυντόνιστη αμυντικά και... αναιμική ομάδα, τα ριμπάουντ ήταν υπόθεση μιας ομάδας (31-15 ο απολογισμός στο 30'), ο Μπόχατσικ σκόραρε κατά βούληση από μακριά και έτσι οι Γάλλοι πήγαν στο 16' στο +13, 51-38 και έκλεισαν το δεκάλεπτο με τη σημαντική διαφορά των 12 πότων, 56-44.

Το Περιστέρι άρχισε την τελευταία περίοδο με πέντε αμερικανούς για να "γεμίσουν" το γήπεδο και να πιέσουν από ψηλά, όμως πήγε να το κάνει με... άγαρμπο τρόπο και παρασύρθηκε σε λάθη. Στο 32' η διαφορά πήγε στους 14', 60-46, και στο 35' είχε φτάσει στο +20, 68-48, αφού το Περιστέρι δεν ήξερε πού πατούσε και πού βρισκόταν και έδειχνε να έχει παραδοθεί άνευ όρων.

ΨΥΧΡΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ: Ο Τσέχος Γιάρομιρ Μπόχατσικ έκανε... πάρτι απέναντι στην άμυνα του Περιστερίου και ήταν σε διάρκεια η μεγαλύτερη απειλή της, δίνοντας και τη μεγάλη ώθηση στην τρίτη περίοδο στην ομάδα του για να πάρει ένα σημαντικό προβάδισμα το οποίο έκοψε τα πόδια της ελληνικής ομάδας.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Μόνο κατά τύχη έπαιρνε ριμπάουντ το Περιστέρι, με τη Στρασμπούρ να κυριαρχεί κατά κράτος σε αυτόν τον τομέα (40-21), με μόνο τα επιθετικά της ριμπάουντ (17) να είναι σχεδόν όσο τα συνολικά του Περιστερίου.

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ