23.7 C
Athens
Τρίτη, 21 Μαΐου, 2024

Η σπασμένη μύτη του Κρεγκ και ο σκληρός τραυματισμός του Χάρκλες (vids)

Τα παιχνίδια των πλέι οφς κανείς δεν θέλει να τα χάνει, και έτσι ακόμη και οι σοβαροί τραυματισμοί αντιμετωπίζονται από τους παίκτες με διαφορετικά κριτήρια.

Έτσι, στο παιχνίδι των Νάγκετς με τους Μπλέιζερς, ο Τόρεϊ Κρεγκ, τραυματίστηκε λίγο μετά την έναρξη της δεύτερης περιόδου, όταν σε μια σύγκρουση στον αέρα, δέχθηκε χτύπημα στο πρόσωπο από τον Ζακ Κόλινς, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο πόδι του συμπαίκτη του, Μόντε Μόρις, και να πέσει αιμόφυρτος στο παρκέ, έχοντας σπάσει τη μύτη του. Ωστόσο ήταν τόση η θέληση του, που επέστρεψε στο στο παρκέ, με μια απλή μάσκα και λίγο βαμβάκι στα δυο του ρουθούνια, πριν τον ρίξει κατά λάθος στο παρκέ ο Ένες Καντερ, για να σηκωθεί και πάλι και να συνεχίσει ως το τέλος, κερδίζοντας την αναγνώριση από το κοινό των Νάγκετς.

Άτυχος στάθηκε και ο Μο Χάρκλες των Μπλέιζερς, ο οποίος στα μέσα της δεύτερης περιόδου τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κόψει ένα σουτ του Νίκολα Γιόκιτς, με αποτέλεσμα να πέσει άτσαλα στο παρκέ, με  τον αστράγαλό του να ακουμπάει ουσιαστικά στο έδαφος. Ο Χάρκλες αποχώρησε από το παιχνίδι, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ