18.2 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η σκληρή δουλειά του καλοκαιριού (pic, vids)

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι εδώ, η θερμοκρασία να φτάνει καθημερινά τους 40 βαθμούς κελσίου, όλος ο κόσμος να βρίσκεται στις παραλίες, όμως για τον Γιώργο Μπόγρη, τον Βασίλη Καββαδά και τον Κωνσταντίνο Μήτογλου, η δουλειά δε σταματά ποτέ.

Οι τρεις διεθνής το έριξαν για τα καλά στην προπόνηση, και ετοιμάζονται πυρετωδώς για μία δυνατή σεζόν σε Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, αλλά και στην Εθνική. 

Ο Γιώργος Μπόγρης βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας από το χειρουργείο που έκανε πρόσφατα και όπως γράφει χαρακτηριστικά και ο ίδιος στους λογαριασμούς του στα social media, βρίσκεται "Στον δρόμο της επιστροφής", καθώς προπονείται καθημερινά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε μέσα στη χρονιά.

https://youtu.be/UIEbZriaiVE

Οι καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται πως δεν υπάρχουν ούτε για τον Βασίλη Καββαδά. Ο άσος της ΑΕΚ, βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, έχει επιστρέψει για τα καλά στις προπονήσεις.

https://youtu.be/uwo4Ig5ywHo

Σε εντατικό πρόγραμμα επέστρεψε και ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος σε φωτογραφία που ανέβασε σήμερα από το γυμναστήριο του Wake Forest, φορώντας το σορτσάκι της Εθνικής ομάδας, έγραψε : "Είναι ωραία η αίσθηση του να επιστρέφεις!".

https://www.instagram.com/p/BlLZs4IBLsv/?taken-by=mitoo44



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ