23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Η Σερβία ανοίγει και κλείνει τον χορό (vids)

Η Σερβία εξασφάλισε την πρόκρισή της στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 στον τελευταίο αγώνα της στα προκριματικά, απέναντι στο Ισραήλ, με τους παίκτες της να συνδυάζουν ουσία και θέαμα.

Οι «Πλάβι» έφθασαν στην πολύτιμη νίκη και, παράλληλα, πρόσφεραν όμορφο θέαμα στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου, με τον Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς να πλασάρεται στην κορυφή του Top 5 της Ευρωπαϊκής Ζώνης και το Μίλος Τεόντοσιτς να τον ακολουθεί στην πέμπτη θέση. Ανάμεσά τους βρέθηκαν οι Αλεξάντερ Μάντσεν (Φινλανδία), Αλεκσάνταρ Λάζιτς (Βοσνία Ερζεγοβίνη) και Ντμίτρι Κουλάγκιν (Ρωσία).

https://www.youtube.com/watch?v=L0DHXfKKA_0

Στην Αμερικανική Ζώνη πρώτος είναι ο Καναδός Τζόελ Άντονι, με δεύτερο το συμπατριώτη του Τόμας Σκραμπ και πίσω τους ακολουθούν οι Λαρόν Σμιθ (Παρθένοι Νήσοι), Χέισλερ Γκιλέντ (Βενεζουέλα) και Σεμπάστιαν Σουάρεζ (Χιλή).

https://www.youtube.com/watch?v=l4X73YF-_LA

Ο Γκάι Λάντρι Έντι, από την Ακτή Ελεφαντοστού, απολαμβάνει την πρωτιά στην Αφρικανική Ζώνη, μπροστά από τους Σιντίμπε Μπουμπατσάρ (Μάλι), Ίκε Ντιόγκου (Νιγηρία), Ουίλιαμ Κοσάνγκι (Κεντροαφρικανική Δημοκρατία) και Ζαν-Ζακ Ενσομποζουαμπιοσενουμουκίζα (Ρουάντα).

https://www.youtube.com/watch?v=i_03TqTgCCs

Δεν έλειψε το θέαμα ούτε στη Ζώνη Ασίας Ωκεανίας, με τον Ιάπωνα Ρουσέι Σινογιάμα να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο βίντεο με τις πέντε καλύτερες φάσεις από τους αγώνες που διεξήχθησαν την Κυριακή (24/02), αφήνοντας πίσω του τους Αμίρ Σαούντ (Λίβανος), Αχμάντ Αλ Ντουαρί (Ιορδανία), Σαλάντ Μασαγέκχι (Ιράν) και Αντράι Μπλάτσε (Φιλιππίνες).

https://www.youtube.com/watch?v=VPVsvgzs1UQ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ