24.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Η σειρά των Λινξ…

Με τα περισσότερα πρωταθλήματα να έχουν αρχίσει οι επιλογές πλέον στο κουπόνι του στοιχήματος είναι αρκετές, πάντοτε με βάση τις αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Η πρώτη αναμέτρηση με την οποία θα ασχοληθούμε είναι εκείνη για WNBA ανάμεσα στις Μινεσότα Λινξ και τις Λος Άντζελες Σπαρκς. Πρόκειται για τον πέμπτο τελικό από τον οποίο θα προκύψει η φετινή πρωταθλήτρια. Πέρσι, στο αντίστοιχο παιχνίδι, οι φιλοξενούμενες είχαν κάνει το «μπρέικ» και είχαν κατακτήσει τον τίτλο. Φέτος όμως η Μινεσότα φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επανακτήσει τα ηνία και θα την εμπιστευτούμε.

Εμβόλιμη αγωνιστική στο ισπανικό πρωτάθλημα, με το σημερινό πρόγραμμα να περιλαμβάνει αγώνες της Ρεάλ και της Μπαρτσελόνα. Η «Βασίλισσα» δοκιμάζεται στο Μπιλμπάο από την τοπική ομάδα. Το σύνολο του Πάμπλο Λάσο είναι δεδομένα πιο ποιοτικό και θα ποντάρουμε στη νίκη του.

Ντέρμπι θα διεξαχθεί στην Καταλονία με την Μπανταλόνα να υποδέχεται την Μπαρτσελόνα. Η «Πένια» αποτελεί μία σταθερή δύναμη της λίγκας, όμως οι παίκτες του Σίτο Αλόνσο δεν αναμένεται να δυσκολευτούν. Θα στηρίξουμε το «διπλό».

Τέλος, σε αγώνα του λιθουανικού πρωταθλήματος θα προσπαθήσουμε να βρούμε την έκπληξη της σημερινής ημέρας. Η Βιτάουτας θα αντιμετωπίσει τη Λιέτουβος Ρίτας. Η τελευταία δεν πείθει με την απόδοσή της και θα ρισκάρουμε ποντάροντας στον άσσο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Μινεσότα Λινξ - Λος Άντζελες Σπαρκς    1   1,44

Μπιλμπάο - Ρεάλ  2  1,26

Μπανταλόνα - Μπαρτσελόνα   2   1,22

Η ΒΟΜΒΑ

Βιτάουτας - Λιέτουβος Ρίτας  1  7,00

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ