19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Σάρατοφ επιλέγει BCL

Η απόφαση της ΑΕΚ να απορρίψει την πρόσκληση της Ευρωλίγκας για συμμετοχή στο Eurocup, καίτοι εδώ ήταν αναμενόμενη και δεν προκάλεσε έκπληξη, αφού ήταν δεδομένες οι τοποθετήσεις του Μάκη Αγγελόπουλου επί του θέματος και η στάση του λίγο ως πολύ προδιαγεγραμμένη, έκανε αίσθηση στην Ευρώπη.

Η ισπανική Marca έκανε λόγο για ενδεχόμενη δημιουργία... τάσης αντι-Eurocup στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και μια πρώτη επιβεβαίωση του δημοσιεύματος αυτού έρχεται από τη Ρωσία. Με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της Ιζβέστια, ο πρόεδρος της Σάρατοφ, Βλαντιμίρ Ροντιόνοφ, υποστήριξε ξεκάθαρα πως η συμμετοχή στο BCL αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα του:

"Αν δεχτούμε πρόσκληση από το Eurocup, θα τη σκεφτούμε. Προς το παρόν όμως, η δική μας προτεραιότητα είναι το BCL. Είναι μία διοργάνωση που προσφέρει πολύ καλύτερες συνθήκες για εμάς", είπε. Και αυτή η τελευταία ατάκα του είναι ένας ακόμα λεκές στην άριστη εικόνα που προσπαθεί να παρουσιάσει για τις διοργανώσεις του το επιτελείο του Τζόρντι Μπερτομέου στη Βαρκελώνη.

Σημειωτέον ότι η Σάρατοφ αγωνίστηκε φέτος στο BCL, οπότε ο Ροντιόνοφ μιλά μετά λόγου γνώσεως...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ