21.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η ρούκι κάρτα του Κόμπε πουλήθηκε σε αστρονομικό ποσό! (pic)

Η λατρεία και η αγάπη για τον Κόμπε Μπράιαντ φαίνεται με κάθε ευκαιρία από εκατομμύρια φανς του από ολόκληρο τον κόσμο και αυτό αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά μέσω της δημοπρασίας που έγινε για την ρούκι κάρτα του άλλοτε θρύλου παίκτη των Λέικερς.

Τα ποσά που δίνονται για σπάνια αντικείμενα και κυρίως ρούκι κάρτες αθλητών που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο άθλημα συνήθως ξεπερνάνε κάθε λογική αλλά το ποσό που δόθηκε από φανατικό συλλέκτη για την κάρτα του Κόμπε Μπράιαντ από την πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα του ΝΒΑ την περίοδο 1996-97 ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Για την ακρίβεια μέσω των «Goldin Auctions» κατέβαλλε το ποσό των 1.795 εκατομμυρίων δολαρίων για να εξασφαλίσει την ρούκι κάρτα του αδικοχαμένου πρώην παίκτη των Λος Άντζελες Λέικερς.

«Ο Κόμπε ήταν ένας από τους πιο μεγαλύτερους ανταγωνιστικούς παίκτες στην ιστορία και μια μεγάλη φιγούρα στην ιστορία του μπάσκετ. Η rookie κάρτα του, είναι μια από τις σπανιότερες υπάρχουσες και μία από τις δύο μόνο pπου υπάρχουν σε όλον τον κόσμο. Το γεγονός ότι πουλήθηκε στην τελική τιμή των 1,795 εκατομμυρίων δολαρίων, αριθμός ρεκόρ όλων των εποχών για οποιαδήποτε κάρτα του Κόμπι, μιλάει για το πόσο αγαπητός ήταν σε όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Κεν Γκόλντιν, ιδρυτής της Goldin Auctions.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ