24.5 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ρεβάνς θα φέρει ελπίδα

Ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός επιστρέφει στις “μάχες” της Euroleague και στο διάβα του βρίσκει την Ούνικς, την ομάδα που εν πολλοίς τον “πέταξε” από εκτός τετράδας. Αν την κερδίσει απόψε στο ΟΑΚΑ (21:15 NovaSports 2), θα έχει ελπίδες να ξαναμπεί.

Οι “πράσινοι” μετράνε 13 νίκες σε 22 παιχνίδια, βρίσκονται στην 5η θέση και αν και τους την… έσπασε η χθεσινή νίκη της Φενέρ, ακόμα διατηρούν τις ελπίδες για είσοδο στην πρώτη τετράδα. Φτάνει να κάνουν το καθήκον τους απόψε και να πάρουν την ρεβάνς από την Ούνικς. Ο Τσάβι Πασκουάλ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματίες, πλην του γνωστού με τον Τζέιμς Γκιστ και περιμένει από τους παίκτες του να ξεχάσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και να επικεντρωθούν στον δεύτερο.

Στον αντίποδα, η Ούνικς που στερείται εδώ και δύο εβδομάδες τις υπηρεσίες του Κώστα Καϊμακόγλου (σ.σ. τραυματίστηκε στο δάχτυλο), θα παίξει δίχως άγχος καθώς με ρεκόρ 7-15 δεν έχει καμία ελπίδα να βρεθεί στα playoffs.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ρόμπερτ Λότερμοζερ (Γερμανία), Κάρλος Περούγκα (Ισπανία) και Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ