17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η Ρεάλ… στο Ζενίτ (vids)

Ενα 48ωρο μετά τη μεγάλη γκέλα στην έδρα της Χίμκι, η Ρεάλ ανασυντάχτηκε και πήρε μεγάλο διπλό στην Αγία Πετρούπολη με σκορ 75-71 και μεγάλη αντεπίθεση στην τελευταία περίοδο. Στις 17 νίκες ανέβηκαν οι Ισπανοί, αφήνοντας τους Ρώσους στις 16 αλλά με ένα ματς λιγότερο. 

Η Ρεάλ έλεγξε απόλυτα όλο το πρώτο ημίχρονο και είχε μεγάλες διαφορές. Ντεκ και Ταβάρες, ειδικά ο δεύτερος από την ώρα που βρήκε ρυθμό την καθοδηγούσαν εκ του ασφαλούς, στο 13-24 του δεκαλέπτου και το 29-38 του ημιχρόνου κι ενώ είχε φτάσει μέχρι και το +13, 13-26. Από τη Ζενίτ ό,τι έκανε ο Πάνγκος, ο οποίος οργάνωνε, σκόραρε και τέσσερα τρίποντα, αλλά δεν είχε βοήθειες. 

Η Ζενίτ αφυπνίστηκε απότομα με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ισοφάρισε σε 38-38 με σερί 9-0 στο 21', οι ψηλοί της και κυρίως ο Πόιθρες είχαν μπει στο ματς, πήρε και προβάδισμα και το ματς απέκτησε ενδιαφέρον. Η άμυνα της Ζενίτ έγινε αποτελεσματική, ο Μπάρον προστέθηκε στις επιθετικές λύσεις και δημιουργήθηκε πλουραλισμός σε πρόσωπα και τρόπους εκτέλεσης και η περίοδος έληξε με τους Ρώσους στο +6, 58-52, έχοντας σκοράρεις στο δεκάλεπτο όσο είχε σκοράρει σε όλο το πρώτο ημίχρονο!

Η Ρεάλ επέστρεψε στο ματς με τον Κάρολ να δίνει τις επιθετικές λύσεις, προσπέρασε στο 38' με 70-69 με τον Λαπροβίτολα και είδε τον Ταβάρες να παίρνει δυο καθοριστικές φάσεις, με μία τάπα και ένα κάρφωμα και φάουλ για το 69-72 στο 39'

ΘΗΡΙΟ: Ο Ταβάρες έχει προ πολλού πάψει να είναι... απλά ένα θηρίο λόγω όγκου και ξέρει τον τρόπο να πρωταγωνιστεί. Η διπλή του συνεισφορά σε μια φάση, σε άμυνα κι επίθεση ήταν καθοριστική και το κερασάκι στην τούρτα μιας εντυπωσιακής εμφάνισης.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Ρεάλ έδειξε μεγάλο βαθμό αυτοσυγκέντρωσης σε ένα σκληρό παιχνίδι και τα μόλις 7 λάθη που έκανε σε ολόκληρο το ματς σίγουρα ήταν μια επίδοση που δικαιολογεί πολλά καλά και εν τέλει και την επιτυχία της.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ