21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Η Ρεάλ νίκησε την Μπασκόνια, ήττα σοκ για την Γκραν Κανάρια (pivs, vids)

Ντέρμπι έγιναν σε Μαδρίτης και Κανάρια, ενώ αυτή που "ξέμπλεξε" πιο εύκολα στα βραδινά παιχνίδια της 20ης αγωνιστικής της Liga Endesa ήταν η Χοβεντούτ Μπανταλόνα. Η Ρεάλ επικράτησε 82-76 της Μπασκόνια, η Γκραν Κανάρια ηττήθηκε 85-90 εντός έδρας από την Γκιπουζκόα και η Μπανταλόνα 88-73 της Σαραγόσα.

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπασκόνια 82-76

H Ρεάλ Μαδρίτης χρειάστηκε το τρίποντο του Άντονι Ράντολφ με 18'' στο ρολόι, που διαμόρφωσε το 80-73, για να νιώσει πως αγκαλιάζει τη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια. Η "βασίλισσα" έπαιξε χωρίς τους Γιουλ, Τόμπκινς και Κούζμιτς, σε έναν αγώνα στον οποίο πριν το τζάμπολ τιμήθηκε ο Φελίπε Ρέγες, ο οποίος πλέον είναι ο πρώτος σε συμμετοχές στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Ο Ράντολφ με 18 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Ρεάλ, η οποία είχε έναν ακόμη διψήφιο, στο πρόσωπο του Τζέισι Κάρολ. Ο Πουαριέ με 12 πόντους και οι Βιλντόζα, Τζάνινγκ, Σιλντς που μέτρησαν από 11 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τους Βάσκους.

ACB Photo / P. Castillo

Γκραν Κανάρια Γκιπουζκόα 85-90

Η Γκραν Κανάρια κατάφερε να χάσει εντός έδρας από την τελευταία της βαθμολογίας Γκιπουζκόα με το τελικό 85-90 κι αυτό παρά το 56% που είχε στα σουτ τριών πόντων και την πολύ καλή παρουσία του Τσάβι Ραμπασέδα, ο οποίος σταμάτησε στους 20 πόντους και του Ντι Τζέι Στρόμπερι που τον ακολούθησε με 18. Ο Σέκουλιτς με 20 πόντους, ο Μπουριανάντζε με 17, ο Νέβελς με 18, ο Πέρεθ με 15 ήταν οι πρώτοι σκόρερ για την Γκιπουζκόα που έκανε μια μεγάλη νίκη στην προσπάθειά της να μείνει στην κατηγορία.

ACB Photo / M. Henriquez

 

Μπανταλόνα-Σαραγόσα 88-73

Ο Μάρκο Τοντόροβιτς με 19 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο πρωταγωνιστής της νίκης της Μπανταλόνα επί της Σαργόσα με 88-73. Αροστεγουϊ και Λαπροβίτολα πρόσθεσαν από 15 για τους γηπεδούχους που δεν είχαν πρόβλημα απέναντι στην Σαραγόσα από την αρχή τςης αναμέτρησης.

ACB Photo / D. Grau

H κατάταξη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ