27.1 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Η πρώτη του Οικονόμου και τα… πάντα του Φλεβαράκη

Την πρώτη του νίκη στην προπονητική του καριέρα στην Basket League πανηγύρισε ο Νίκος Οικονόμου και ήταν φυσικό να την χαρεί λίγο παραπάνω.

"Θέλω να την αφιερώσω στην οικογένειά μου, είναι μια ξεχωριστή στιγμή. Εχω αρχίσει από χαμηλά, δούλεψα σε πολλές καταστάσεις, αλλά είμαι χαρούμενος που έχω επιστρέψει στον Πανιώνιο. Πέρασα πολλά εδώ, ευχάριστα και δύσκολα, έζησα πολλά και τώρα θέλω να τον βοηθήσω να μείνει στην κατηγορία. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε, αλλά ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο", είπε ο παλιός διεθνής άσος.

"Υπήρχε το πρέπει στην ομάδα, αλλά το άντεξαν οι παίκτες και πήραμε τη νίκη. Χρειάζεται βελτίωση στην άμυνα, ενώ και στα τρίποντα σήμερα ενώ είχαμε καλό ποσοστό, σουτάραμε πολύ", συμπλήρωσε.

Ο Κώστας Φλεβαράκης επισήμανε ότι ο Κολοσσός έχει πολλά πράγματα να κάνει σε λίγο χρόνο."Ηταν δύσκολο να δουλέψουμε χωρίς τον Μαυροειδή και αναζητώντας ξένους για να συμπληρώσουμε το ρόστερ μας στο διάστημα της διακοπής. Χρειάζεται μεγάλη βελτίωση στην άμυνα κυρίως και φυσικά ένας ακόμα περιφερειακός για να είμαστε πλήρεις. Γενικά πρέπει να αλλάξουμε πολλά πράγματα για να πάμε καλύτερα στην συνέχεια", είπε ο προπονητής του Κολοσσού. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ