18.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Η πρώτη προπόνηση του Ουόλ ως «ρουκέτα» (vid)

O Tζον Ουόλ έπιασε δουλειά μετά την ανακοίνωση της ανταλλαγής του στους Χιούστον Ρόκετς και πήρε μέρος στην πρώτη ομαδική προπόνηση της ομάδας του Στίβεν Σάιλας ενώ μίλησε για αυτή την εμπειρία.

Αν και είναι ακόμη νωρίς να συνηθίσει κάποιος τον Αμερικανό γκαρντ με την φανέλα άλλης ομάδας εκτός των Ουίζαρντς όπου έμεινε εκεί για δέκα χρόνια, ο Τζον Ουόλ γνώρισε τους νέους του συμπαίκτες και έπιασε ήδη δουλειά με την ομάδα των Ρόκετς ενόψει της νέας σεζόν.

Από το βίντεο φαίνεται να έχει ξεπεράσει πλήρως τους σοβαρούς τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν τα τελευταία χρόνια ενώ την περσινή σεζόν δεν πρόλαβε να αγωνιστεί ούτε σε έναν αγώνα. Μετά την προπόνηση ο Τζον Ουόλ δήλωσε:

«Είναι όλα καινούργια για μένα, είμαι μόνο τέσσερις μέρες στο Χιούστον, αλλά είναι υπέροχα. Νιώθω τέλεια. Το ότι μπήκα στο γήπεδο σήμερα, είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί ήταν κάτι που είχα να κάνω δύο χρόνια. Ήταν ωραία. Ο κόουτς μας είπε τι θέλει από εμάς. Όπως επίσης μου είπε ότι θέλει να είμαι ηγέτης και αυτό που θέλω εγώ για την ομάδα, με τα δέκα χρόνια που είμαι σε αυτό το πρωτάθλημα, είναι η ευκαιρία να έχω φωνή από την πρώτη μέρα. Αυτό θα προσπαθήσω να φέρω στην ομάδα».

Παράλληλα θέλησε να καθησυχάσει την διοίκηση του οργανισμού αποκαλύπτοντας ότι μίλησε με τον Τζέιμς Χάρντεν και έστειλε μήνυμα παραμονής του σούπερσταρ στους Ρόκετς: «Με τον Τζέιμς μίλησα πριν λίγες ημέρες, μετά το trade μου εδώ. Θέλουμε τα ίδια πράγματα με τον Τζέιμς».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ