20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η πρώτη δράση της Αναγέννησης Ν.Ρ. για το 2021

Το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ έχει διακοπεί εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, στην Αναγέννηση Νέου Ρυσίου όμως συνεχίζουν κανονικά το κοινωνικό έργο τους.

Εκτός από τους αγώνες έχουν σταματήσει και οι προπονήσεις για όλες τις ομάδες όλων των κατηγοριών του γυναικείου μπάσκετ, πλην της Α1 Γυναικών. Στην Αναγέννηση Ν.Ρ., όμως, θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά και, μάλιστα, για καλό σκοπό για πρώτη φορά μετά τον Οκτώβριο και το κλείσιμο των εγκαταστάσεων στη Θεσσαλονίκη, άρα και τη διακοπή του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.

Συγκεκριμένα, ο σύλλογος θα πάρει μέρος στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει την Κυριακή (17/01, 09.00) η κοινότητα του Νέου Ρυσίου στο Κέντρο Πολιτισμού Νέου Ρυσίου, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει: «Πρώτη μας δράση για το 2021, η αιμοδοσία. Στις 17 Ιανουαρίου όλοι παρόντες στην αιμοδοσία που διοργανώνει η κοινότητα Ν. Ρυσίου μαζί με ΑΜΣ Αναγέννηση Ν. Ρυσίου και Λαογραφικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Ν. Ρυσίου. Να δώσουμε όλοι το παρών: 17/01/2021, από 09.00 έως 13.00 στο Κέντρο Πολιτισμού Ν. Ρυσίου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ