23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η πρώτη αλλαγή του Παναθηναϊκού

Έφθασε η ώρα και για τον Μπεν Μπέντιλ να αγωνιστεί στην Basket League, παίρνοντας τη θέση του Ρίον Μπράουν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Οι «πράσινοι» έχουν ξεπεράσει το όριο των έξι ξένων παικτών, που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League, κι έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης αναγκάστηκε να «κόψει» τον 24χρονο φόργουορντ από το ρόστερ που δηλώθηκε στην έναρξη του φετινού πρωταθλήματος στον ΕΣΑΚΕ. Με πέντε ματς να έχουν ήδη γίνει ήρθε η ώρα για τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει στην πρώτη αλλαγή, με τον Μπεν Μπέντιλ να κάνει το ντεμπούτο του εντός συνόρων στο κλειστό της Νεάπολης, κόντρα στη Λάρισα (03/11, 17.45).

Εκτός θα μείνει ο 28άχρονος γκαρντ/φόργουορντ, όπως αποφασίστηκε από τον 55άχρονο τεχνικό. Ο Ρίον Μπράουν είχε απέναντι σε ΑΕΚ, Λαύριο, Προμηθέα Πατρών, ΠΑΟΚ και Άρη κατά μέσο όρο 5,8π. και 1,4 ριμπάουντ σε 17.36’. O Μπεν Μπέντιλ, σε πέντε αναμετρήσεις έως τώρα στην Ευρωλίγκα, έχει κατά μέσο όρο 2,2 π. και 1,8 ριμπάουντ σε 8.27’. Θυμίζουμε πως κάθε ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα δύναται να κάνει μέχρι και τρεις αλλαγές στον πρώτο γύρο και άλλες τόσες στο δεύτερο. Στην Basket League συνεχίζουν κανονικά οι υπόλοιποι πέντε ξένοι παίκτες των «πρασίνων», δηλαδή οι Τζίμερ Φριντέτ, Ταϊρίς Ράις, Ουέσλι Τζόνσον, Ντεσόν Τόμας και Τζέικομπ Ουάιλι.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ