22.7 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η πρόταση ήρθε… στον ύπνο του! (pic)

Μια σοβαρή καταγγελία εναντίον του προέδρου της Μπουντούτσνοστ είχαν να κάνουν ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς και η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, καθώς ο πρώτος του τηλεφώνησε νύχτα ερήμην του ατζέντη του, για να έρθει στην Ποντγκόριτσα, υπογράφοντας με άλλον ατζέντη.

Αρκετά είναι τα παράξενα, παρασκηνιακά, γεγονότα που αναφέρονται κατά καιρούς στον χώρο του μπάσκετ, εμπλέκοντας ομάδες, παίκτες και ατζέντηδες. Σε ένα από αυτά τα παραδείγματα, ο Μπλάγκοτα Σέκουλιτς φέρεται να ενδιέφερε την Μπουντούτσνοστ, αγωνιζόμενος αυτή τη στιγμή στην Χιπουσκόα, αλλά η ομάδα από το Μαυροβούνιο δεν ήθελε να τον προσεγγίσει... με τρόπο επίσημο.

Συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος «άσος» δέχθηκε τηλεφώνημα από τον πρόεδρο των πρωταθλητών της Αδριατικής Λίγκας... την ώρα που κοιμόταν, χωρίς κάτι τέτοιο να τον γνωρίζει ο μάνατζέρ του. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Ποντγκόριτσα, μάλιστα, όπως καταγγέλλει η εταιρεία που τον εκπροσωπεί, θέλησε να τον πείσει να υπογράψει, αλλά με άλλον μάνατζερ, ο οποίος σύμφωνα με τους εκπροσώπους του, είναι «γνωστός για τους ανήθικους τρόπους δράσης του». 

Για ποιον να χτυπά, άραγε, η καμπάνα σε αυτή την παράξενη υπόθεση;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ