16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η πρόκριση περνάει από το ΣΕΦ (pics)

Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Πέμπτη (09/01, 19.00) για την πρόκρισή του στους «16» του Eurocup Γυναικών, αντιμετωπίζοντας στο ΣΕΦ τη Μίσκολτς, στο δεύτερο αγώνα των πλέι οφ.

Μετά την ήττα τους με 59-54 επί ουγγρικού εδάφους οι «ερυθρόλευκες» θέλουν τη νίκη με διαφορά 6π., ώστε να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση. Εφόσον τα καταφέρουν θα τεθούν αντιμέτωπες με την τουρκική Ορμάν Γκεντσλίκ, με το πρώτο ματς να γίνεται στη χώρα μας και το δεύτερο στην Άγκυρα.

 

Ο Γιώργος Παντελάκης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα κι έχει όλες τις παίκτριές του στη διάθεσή του. Την αποστολή αποτελούν οι Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου, Τζέσικα Τόμας, Άννα Γιουρτσένκοβα, Άννα Σπυριδοπούλου, Μπασάρα Γκρέιβς, Άννα-Νίκη Σταμολάμπρου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τζάκι Γέμελος, Αφροδίτη Κοσμά, Βασιλική Λούκα και Μαρία Αυτζή, από τις οποίες θα επιλέξει την τελική δωδεκάδα.

 

Στον Ολυμπιακό περιμένουν να έχουν και τη δυναμική στήριξη του κόσμου τους, ώστε όλοι μαζί στο φινάλε να πανηγυρίσουν τη νίκη-πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup Γυναικών. Τα εισιτήρια της αναμέτρηση θα διατίθενται από τη θύρα 7 του φαληρικού σταδίου, με τη γενική είσοδο να έχει οριστεί στα πέντε ευρώ. Ισχύουν κανονικά η Κάρτα Μέλους και Κάρτα Junior, με τους κατόχους να δικαιούνται ελεύθερη είσοδο στο ματς.

 

Διαιτητές στο παιχνίδι με τη Μίσκολτς στο ΣΕΦ θα είναι οι Νιρ Μέιρσον (Ισραήλ), Γιασμίνα Αλκαράζ Μορένο (Ισπανία) και Γιούργκεν Μούχο (Αλβανία).

  

Οι φωτογραφίες είναι από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ