23.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η πρωτοβουλία ζωής της Λάρισας (pics)

Η Λάρισα αφιέρωσε τον πρόσφατο εντός έδρας αγώνα της με τον Ηρακλή στην εκστρατεία για την πρόληψη και τη διάγνωση του καρκίνου του μαστού, στέλνοντας μήνυμα ζωής στους φιλάθλους της και όχι μόνο.

Οι Θεσσαλοί υποδέχθηκαν το «Γηραιό», στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Basket League, και με τη βοήθεια του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας και των εθελοντών του διοργάνωσαν σπουδαία δράση, ενημερώνοντας τον κόσμο για τη νόσο. Το κλειστό της Νεάπολης γέμισε ροζ κορδέλες και το μήνυμα «Η πρόληψη είναι η καλύτερη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού» στάλθηκε προς όλον τον κόσμο.

Η ανακοίνωση: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την δράση που οργανώθηκε το Σάββατο (20/10) στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας και τους εθελοντές του, για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και την πολύτιμη βοήθειά τους ώστε να οργανωθεί η δράση αυτή. Για εμάς ο αθλητισμός είναι πολλά περισσότερα από αυτά που γίνονται μέσα στις γραμμές και υποσχόμαστε πως προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να κινούμαστε. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ΕΣΑΚΕ, την ΚΑΕ Ηρακλής, τους διαιτητές και τη γραμματεία που συμμετείχαν και βέβαια τους φιλάθλους...».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ