19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η προτροπή του Γκριν στον Λεμπρόν

O Λεμπρόν Τζέιμς δεν θα πρέπει να… κρύβεται σύμφωνα με τον Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος τον προέτρεψε να βγει να πει πως είναι ο κορυφαίος παίκτης στο ΝΒΑ.

Ο 33ος φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς έχει βρει πλέον τον εαυτό του και σύμφωνα με τον 28άχρονο φόργουορντ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο Ντρέιμοντ Γκριν, μάλιστα, θεωρεί πως θα πρέπει να το υποστηρίξει δημόσια και ο ίδιος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στην εκπομπή «The Shop» του HBO: «Θεωρώ ότι εσύ πρέπει να πεις ότι είσαι ο κορυφαίος. Θεωρώ ότι εσύ πρέπει να το πιστεύεις και πως σίγουρα πρέπει να το πεις στους φιλάθλους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έγινε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Δεν είχε να κάνει με νίκες ή στατιστικές επιδόσεις. Βρήκε τον εαυτό του».

Το τηλεοπτικό σόου προέβαλε διάφορα αφιερώματα στο «βασιλιά», με δηλώσεις του ίδιου, συμπαικτών του και αντιπάλων. «Οι άνθρωποι δεν ξεκίνησαν να τον βλέπουν όπως τον βλέπουν τώρα, μέχρι να εξελιχθεί στη δύναμη που είναι πλέον. Νιώθω πως για χρόνια αποφεύγαμε να τον δούμε έτσι, μέχρι να δείξει ο ίδιος ποιος ακριβώς είναι. Έγινε αυτός που είναι και τότε το αναγνωρίσαμε οι υπόλοιποι. Πολλοί αμφισβητούσαν και το Μάικλ Τζόρνταν, μέχρι να γίνει αυτός που έγινε. Είχε δείξει και εκείνος πως ήταν εκεί. Όταν το έπραξε αυτό, έγινε το σύμβολο που είναι. Τόσοι άνθρωποι αποφεύγουν να κάνουν αυτή την κίνηση και δεν φθάνουν στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους», συμπλήρωσε ο Ντρέιμοντ Γκριν, συγκρίνοντας το Λεμπρόν Τζέιμς με τον «Air».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ