20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η προσφορά του Παναθηναϊκού στους κατόχους διαρκείας του Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 για νέους κατόχους, επιφυλάσσοντας μια… έκπληξη στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Όπως ενημερώνουν οι «πράσινοι», οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της σεζόν 2018-2019 των «ερυθρολεύκων» θα μπορούν να «κλείσουν» μόνιμη θέση στο ΟΑΚΑ για τους αγώνες της περιόδου 2019-2020 με έκπτωση 50%!

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι: Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League -όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-2020.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ