16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η προσθήκη Λιτλ και οι δεύτερες σκέψεις για ΝτεΚόζι στον Άρη

Θέμα χρόνου θεωρείται η οριστικοποίηση της συμφωνίας του Άρη με τον Μάριο Λιτλ. Οι δύο πλευρές επί της ουσίας έχουν συμφωνήσει και μένει το τυπικό κομμάτι, έτσι ώστε ο πρώην παίκτης του Ηφαίστου να έρθει και πάλι στην Ελλάδα. Αυτό όμως δεν σημαίνει απαραίτητα θα αποχωρήσει ο Κουίντον ΝτεΚόζι.

 


Ο Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ δεν είχε πειστική παρουσία στην ως τώρα προετοιμασία του Άρη και αντιλήφθηκε ότι βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου. Γι' αυτό φέρεται να έκανε μια κουβέντα με τον Σάββα Καμπερίδη και τελικά να κέρδισε μία ακόμη ευκαιρία. Σε αυτό συνετέλεσε και το γεγονός ότι ο Λιτλ δεν έχει παίξει από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν ο Ήφαιστος δηλαδή τον αντικατέστησε με τον Έλστον Τέρνερ τζούνιορ. Είναι δεδομένο δηλαδή ότι θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

 


Το επικρατέστερο λοιπόν σενάριο πια, είναι η προσθήκη του ενός και η παραμονή του άλλου μέχρι... νεοτέρας. Αυτό βέβαια θα επιβαρύνει τον οικονομικό προϋπολογισμό της ομάδας, που πλησίασε -αν δεν έφτασε πια με τη διαφαινόμενη προσθήκη του Λιτλ- τις 500 χιλιάδες.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ