25.2 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Η προοπτική του Ράις επιστρέφει την ΑΕΚ στο αρχικό πλάνο (vid)

Η ΑΕΚ μπορεί να βλέπει καθημερινά τα Ban να αυξάνονται και να έχουν φτάσει και πάλι σε διψήφιο αριθμό, αλλά ο Στέφανος Δέδας θέλει και νέες αλλαγές στο ρόστερ στην προσπάθεια να βρεθεί χημεία και να σταματήσουν τα συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα. Ο Θάνος Τσίμπος αναλύει στο enwsi.gr την προοπτική απόκτησης του Ρεϊβόντε Ράις, αν ξεπεραστούν οι απαγορεύσεις και εκτιμά ότι με αυτόν μπορεί να επιστρέψει η ΑΕΚ στο αρχικό της αγωνιστικό πλάνο.

=================================

Μετά από μια μακριά περίοδο τέλματος που είχε πέσει η ΑΕΚ, επιτέλους ήρθε και μια είδηση για να μας ξυπνήσει λίγο.

Η επικείμενη απόκτηση του Ράις, όταν διευθετηθούν τα bans της ομάδας, δείχνει ότι στην ΚΑΕ έχουν σφυγμό και συνεχίζουν την προσπάθεια αναβάθμισης της ομάδας. Πάμε να δούμε τα χαρακτηριστικά και τι αλλαγές θα φέρει στην ομάδα.

Τι παίκτης είναι ο Ράις

Η ΑΕΚ έψαχνε καιρό τώρα για έναν scoring guard και αφού είχε το ναυάγιο στην περίπτωση του Έρικ Γκριν, κοίταξε τις άλλες επιλογές που είχε στην λίστα της. Η περίοδος δεν βοηθάει για να υπάρχει πληθώρα παικτών, οπότε εξαρχής ήταν δύσκολο το εγχείρημα. Αν σε αυτό προσθέσουμε και την επιφυλακτικότητα με την οποία αντιμετωπίζουν οι παίκτες την ΑΕΚ, με βάση αυτά που ακούγονται για τα οικονομικά της προβλήματα, τότε οι διαθέσιμες επιλογές είναι πραγματικά λίγες.

Διαβάστε όλο το άρθρο από το enwsi.gr ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ