20.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πριβέ υποδοχή του Κινέζου Προέδρου (pics)

Ο Πρόεδρος της Κίνας Γι Τζινπίνγκ υποδέχθηκε προσωπικά τον πρόεδρο και το γενικό γραμματέα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Χοράσιο Μουρατόρε και Ανδρέα Ζαγκλή αντίστοιχα, πριν από την τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 που διεξήχθη στο Πεκίνο.

Η παρουσία του, αλλά και η προσωπική υποδοχή που έκανε στους αξιωματούχος της FIBA έχει ιδιαίτερη σημειολογία, καθώς δεν είναι κάτι που είχε γίνει ξανά στο παρελθόν, σε παρόμοιου βεληνεκούς διοργάνωση. Είναι κι αυτό ενδεικτικό της προσέγγισης που έχουν οι Κινέζοι στο 18ο Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και της σημασίας που δίνει ο ηγέτης της μεγαλύτερης χώρας στον κόσμο.

Παράλληλα, η FIBA ανακοίνωσε πως προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον παγκόσμιο εταιρικό κολοσσό «Wanda», που θα συνεχίσει να είναι στρατηγικός συνεργάτης της για ακόμα δώδεκα χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2031. Μάλιστα, για την υπογραφή της συνεργασίας οργανώθηκε ένα ιδιαίτερο τελετουργικό στην έδρα της κινεζικής εταιρίας στο Πεκίνο, παρουσία του προέδρου της Γουάνκ Γιανλίν.

Ως συνεργάτης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, η «Wanda» αποκτάει τα παγκόσμια δικαιώματα σε επίπεδο μάρκετινγκ των ανδρικών και γυναικείων διοργανώσεών της για τους επόμενους τρεις ολυμπιακούς κύκλους, όπως τα Παγκόσμια Κύπελλα Ανδρών και Γυναικών, τα προκριματικά, αλλά και τις παγκόσμιες διοργανώσεις σε επίπεδο αναπτυξιακών ηλικιών. Η κινεζική εταιρία θα επωφεληθεί από τα αποκλειστικά δικαιώματα του μάρκετινγκ μέσα από ένα μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων, όπως το real estate, τα εμπορικά κέντρα, τα ξενοδοχεία, τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, τους κινηματογράφους και πολλά άλλα. Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχίσει να προωθεί και να αναπτύσσει το μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο, φέρνοντας μάλιστα περισσότερες διοργανώσεις στην ασιατική χώρα.

«Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για την FIBA, όχι μόνο γιατί είναι η αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και γιατί είναι μια ημέρα-σταθμός κατά την οποία γιορτάζουμε τη στρατηγική ανανέωση της συνεργασίας με τον όμιλο "Wanda". H δωδεκαετής επέκταση της συνεργασίας της "Wanda" με τη FIBA επιβεβαιώνει το μακρόπνοο πλάνο που έχουν για το μπάσκετ και το όνειρο για την ανάπτυξή του. Με αυτή τη συμφωνία η Wanda γίνεται ένας από τους πιο ιστορικούς συνεργάτες της FIBA στα ενενήντα χρόνια της ιστορίας της», ανέφερε σχετικά ο Ανδρέας Ζαγκλής. «Η στρατηγική συνεργασία με τη FIBA θα προωθήσει μαζικά την ανάπτυξη του μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο και θα φέρει ακόμα περισσότερες μεγάλες διοργανώσεις στην Κίνα, ενισχύοντας τη θέση του μπάσκετ ως το νούμερο ένα άθλημα στη χώρα», τόνισε από την πλευρά του ο Γουάνκ Γιανλίν.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ