16.1 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Η πιο όμορφη συνεργασία του ΠΑΟΚ (vid+pics)

Στον ΠΑΟΚ φόρεσαν τα… καλά του και γιόρτασαν, με μια εορταστική φωτογράφιση, τα δέκα χρόνια συνεργασίας τους -με τη μορφή χορηγίας- με γνωστή εταιρία επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου.

Οι «ασπρόμαυρες» και η «KYANA» πορεύονται μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια, με την εταιρία να στηρίζει χορηγικά το Βασίλη Μασλαρινό και τις παίκτριές τους.

 

Σε ένα ευχάριστο διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους στην Α1 Γυναικών παίκτριες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση πόζαραν μπροστά από το φωτογραφικό φακό στο κλειστό της Πυλαίας και σε άλλη μέρη της Θεσσαλονίκης, με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ να δίνει στη δημοσιότητα το βίντεο από τα παρασκήνια…

https://www.youtube.com/watch?v=7maT3QYfqDA

Ο «Δικέφαλος» έκλεισε τον πρώτο γύρο στο φετινό πρωτάθλημα με 6-5, κερδίζοντας στον τελευταίο αγώνα του τη Δάφνη στον Άγιο Δημήτριο. «Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς, μια νίκη που χρειαζόμασταν. Το πλάνο μας πήγε πολύ καλά, όμως για να έχει αντίκρισμα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια. Ακολουθεί ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (12/01, 14.30, «Παύλος Γιαννακόπουλος»), θα δουλέψουμε κατάλληλα και θα προετοιμαστούμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όσο τα κορίτσια παίζουν με τον τρόπο που παίζουν πιστεύουμε ότι μπορούμε να πάμε καλά», ανέφερε σχετικά ο Βασίλης Μασλαρινός, με την Ανθούλα Ταρπάγκου να προσθέτει: «Ήταν πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου, μια εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Δάφνη με την οποία είμαστε κοντά βαθμολογικά. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό και θα προσπαθήσουμε να σταθούμε ανταγωνιστικές».

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ