19.6 C
Athens
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Η πιο «καυτή» μέρα του καλοκαιριού…

Η αγωνία κορυφώνεται στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού εν αναμονή των εξελίξεων για τον Κρις Σίνγκλετον και τον Ζακ Όγκαστ.

Μία ημερομηνία είχαν «κυκλώσει» ο Τσάβι Πασκουάλ και οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας μετά το τέλος του πρωταθλήματος και το θριαμβευτικό «διπλό» στον πέμπτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Αυτή ήταν η 20η Ιουλίου. Μέχρι τότε γνώριζαν ότι θα έπρεπε να περιμένουν ούτως ώστε να σιγουρευτούν ότι οι παίκτες που έχουν NBA out στα συμβόλαιά τους θα συνεχίσουν στην ομάδα. Το θέμα του Μάικ Τζέιμς ολοκληρώθηκε νωρίτερα, καθώς μετακόμισε στην Αριζόνα για λογαριασμό των Φοίνιξ Σανς.

Η περίπτωση του Σίνγκλετον όμως παραμένει «ανοικτή». Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Αμερικανού για να βρει ένα διετές εγγυημένο συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη. Κανείς όμως δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα συμβεί, διότι ο Αμερικανός αρνήθηκε τη μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού για διετές συμβόλαιο αντί 3,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Αυτό σημαίνει ότι μία μεγάλη πρόταση στο κλαμπ είναι πιθανό να τον οδηγήσει μακριά από την Αθήνα.

Όσον αφορά τον Ζακ Όγκαστ τα πράγματα είναι πιο απλά. Αν μέχρι απόψε δεν υπογράψει σε κάποια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, τότε θα παίζει σίγουρα την προσεχή χρονιά στους «πράσινους».

Το ρολόι κυλάει λοιπόν και κάθε ώρα που περνάει θα φέρνει τους δύο άσους πιο κοντά στην παραμονή τους στον Παναθηναϊκό.

Πάντως είναι δεδομένο ότι εφόσον υπάρξει κάποια απώλεια ή ακόμα και δύο, στο «τριφύλλι» έχει γίνει η προεργασία ούτως ώστε να καλυφθεί οποιοδήποτε κενό με ισάξιο αθλητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ