25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πιο γλυκιά ήττα στην ιστορία του !

Απίστευτες σκηνές στο Ρέθυμνο με τους παίκτες και τους ανθρώπους της διοίκησης του Πανιωνίου να βλέπουν από το λάπτοπ μέσω της web κάμερα της ΕΡΤ την ήττα του Κόροιβου από τα Τρίκαλα και  να πανηγυρίζουν τη πιο απίθανη σωτηρία τους !

Στο Ρέθυμνο οι παίκτες του Πανιωνίου πανηγύρισαν όσο δεν το είχαν κάνει όλη τη χρονιά στις νίκες τους και το έκαναν χάνοντας  !

Η ήττα τους από το Ρέθυμνο (90-78) δεν είχε καμία σημασία, αφού τους έκαιγε τι θα γίνει στα Τρίκαλα για αυτό και με τη λήξη του αγώνα ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι παίκτες του έπεσαν πάνω στην κάμερα της ΕΡΤ και στα τηλέφωνα !

Η απίστευτη νίκη των διαλυμένων Τρικάλων στην Αμαλιάδα ήταν το πιο απρόσμενο δώρο για τους Νεοσμυρνιώτες που είχαν ουσιαστικά συμβιβαστεί από την προηγούμενη αγωνιστική με τον υποβιβασμό !

Και όμως έμειναν στην κατηγορία και ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς αν και ηττημένοι στο παρκέ !

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη στον Πανιώνιο και το παραδέχτηκε και ο Βαγγέλης Σακελλαρίου λέγοντας ότι "Με πιάνετε απροετοίμαστο, είναι απίστευτο"

  Η ομάδα της Νέας Σμύρνης «είχε» την μοναδική ισοβαθμία με τον Κόροιβο (σε διπλή με το Φάρο ή τριπλή μαζί και με τον Κόροιβο έπεφτε) η οποία και τον κράτησε στην κατηγορία μετά την αυτοκτονία της ομάδας της Αμαλιάδας!

Το Ρέθυμνο που επίσης δεν μπορούσε να κάνει τίποτε από το δικό του παιχνίδι αφού είχε ήδη χάσει τα πλέι οφ,  έκλεισε τη χρονιά με νίκη μπροστά στον κόσμο του. 

Ουσιαστικά ο Πανιώνιος μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο έκανε αισθητή την παρουσία του (14-20) αφού στη συνέχεια το Ρέθυμνο ανέβασε στροφές, προηγήθηκε στο ημίχρονο (38-35) και έφτασε μέχρι και στο +17 (69-52) κόντρα στον απογοητευμένο - εκείνη τη στιγμή  - Πανιώνιο.

 Τα δεκάλεπτα: 14-20, 38-35, 69-52, 90-78

Ανθρωπος του αγώνα: Ο Στέφαν Μούντι (20π.) έκλεισε με μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση τη χρονιά.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Με 38 ριμπάουντ και 22 ασίστ το Ρέθυμνο είχε σαφές προβάδισμα αν και έπαιξαν ρόλο και το γεγονός ότι οι Κρητικοί ήθελαν να κλείσουν με νίκη τη σεζόν.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ:

Photo Credit: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ