14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Η περηφάνια του Καββαδά και η ετοιμότητα του Χάνλαν

Ο Ηρακλής έκανε το απόλυτο κόντρα στη Μονς και οι πρωταγωνιστές του, Βασίλης Καββαδάς και Ολιβιέρ Χάνλαν μίλησαν για τη νέα νίκη.

Ο διεθνής σέντερ τόνισε:

«Το τέλος μιας πολύ απαιτητικής και κουραστικής εβδομάδας για την ομάδα μας ήρθε με τον καλύτερο τρόπο. Με την πρόκριση στους "16"! Είμαι πολύ περήφανος για τον ΗΡΑΚΛΗ, τους συμπαίκτες μου, το staff, για όλους. Χρειαζόμασταν να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε λίγο την κατάσταση που υπήρχε. Όλοι έκαναν εξαιρετική δουλειά και με πολύ κόπο και προσπάθεια ήρθαν αυτές οι τρεις νίκες. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ελπίζω αυτές οι νίκες να είναι οδηγός για τη συνέχεια. Με υπομονή και δουλειά θα συνεχίσουμε σε όλες τις υποχρεώσεις, με υγεία πάνω απ' όλα».

Από την πλευρά του ο Χάνλαν είπε:

«Έγινε μεγάλη μάχη αλλά όλοι ήταν έτοιμοι γι' αυτήν και έδωσαν τα πάντα! Αυτές οι τέσσερις ημέρες με τρία δυνατά ματς ήταν πολύ δύσκολες, αλλά είμαι χαρούμενος που φεύγουμε με 3 νίκες και που αλλάξαμε την κατάσταση γενικώς σαν ομάδα. Καιρός να ξεκουραστούμε λίγο και να γυρίσουμε στη Θεσσαλονίκη για ακόμη πιο σκληρή δουλειά. Έχουμε ακόμη πολύ μπάσκετ μπροστά μας και πολλά να κάνουμε!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ