20.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η ουσία της επιστροφής σε μια φωτογραφία

Αρκετές ομάδες τις Α2, επιστρέφουν η μία μετά την άλλη στις προπονήσεις, αλλά η χαρά και η ψυχολογική ανάταση που προσφέρει αυτό το γεγονός φαίνεται ξεκάθαρα σε μια φωτογραφία που ανέβηκε στα social media.

Στο Παγκράτι η χθεσινή (11/3) ημέρα ήταν σαν μια δική του ιεροτελεστία, με την αντρική ομάδα να πατάει παρκέ, και το Μετς να ανοίγει τις πόρτες του μετά τέσσερις μήνες. Στην φωτογραφία που ανέβασε ο Μάριος Δόξας φαίνεται ξεκάθαρα αυτό που όλοι οι προπονητές και παίκτες, λέγανε τόσο καιρό, ότι θέλουν να ζήσουν την χαρά της προπόνησης, του αθλήματος, της παρέας.

Από το πρωί, της ίδιας ημέρας, ακόμη και ο «θρυλικός« φροντιστής Γκας , ένας άνθρωπος που βρίσκεται 60 χρόνια στα γήπεδα, είχε το δικό του άγχος, με όλους να το βλέπουν σαν μια νέα ημέρα, ένα νέο ξεκίνημα.

Αυτοί που βλέπετε, να φωτογραφίζονται με ένα τεράστιο χαμόγελο, χωρίς να χωρίζονται ηλικίες, θέσεις προπονητών και παικτών, είχαν το ίδιο κίνητρο και την ίδια έννοια, να γυρίσουν στο γήπεδο και να κάνουν αυτό που αγαπούν. Το ίδιο συναίσθημα επικρατεί σε όλες τις ομάδες της Α2 που πράττουν το ίδιο, ενώ το ίδιο θα ήθελαν να πράξουν και οι ομάδες σε Β', Γ' Εθνική και Α2 Γυναικών.

Γιατί πάνω από όλα αγαπούν το άθλημα , και σίγουρα δεν μπήκαν στο γήπεδο έχοντας το οικονομικό ως πρώτο μέλημα στο πίσω μέρος του μυαλού τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ