20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η “οργή” του Πι Τζέι Τάκερ για τη σειρά ρούχων του Γιάννη! (vid)

Ο Πι Τζέι Τάκερ χρησιμοποίησε το Instagram του για να εκφράσει τη... δυσαρέσκειά του για τη νέα σειρά ρούχων που κυκλοφόρησε η Nike με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Έλληνας σούπερσταρ και MVP των Τελικών του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, έχει εδώ και λίγα χρόνια τη δικιά του σειρά παπουτσιών, αυτή των "Zoom Freak", η οποία συνοδεύεται και από είδη ένδυσης, τα οποία φέρουν την "υπογραφή" του Γιάννη.

Ο Πι Τζέι Τάκερ, γνωστός για την τεράστια συλλογή του με πανάκριβα παπούτσια και το... κόλλημά του με τα είδη ρουχισμού και υπόδησης, είδε τα νέα ρούχα που κυκλοφόρησε η Nike για τον μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, και όπως φαίνεται, δεν είναι φαν! Κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε μαγαζί αθλητικών ειδών, ο άλλοτε παίκτης του Άρη είδε τα νέα ρούχα της σειράς "Freak", ανεβάζοντας ένα βίντεο στο οποίο κάνει παράπονα για το γεγονός ότι δεν είναι βασισμένα στο στυλ του Έλληνα φόργουορντ:

"Ω φίλε, δεν είναι το στύλ του, δεν φοράει καν αυτά! Δεν είναι αυτό, τα χρώματα αυτά δεν είναι το στύλ του!" θα αναφέρει ο Τάκερ , προχωρόντας σε ένα πείραγμα στον Γιάννη το οποίο συνδύασε και με... παράπονο προς τη γνωστή εταιρία αθλητικών ειδών.

Δείτε το βίντεο:

https://twitter.com/DimeUPROXX/status/1430193224342286340



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ