26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ομάδα που όλοι αγαπάμε (pics)

Αρχές Αυγούστου, με τη ζέστη να κάνει αισθητή την παρουσία της και αρκετό κόσμο να απολαμβάνει ήδη τις διακοπές του ή να ψάχνει «απόδραση» σε κάποια παραλία και η Εθνική Ανδρών ήρθε να ανεβάσει κι άλλο τον… υδράργυρο και να «αναγκάσει» τους Έλληνες φιλάθλους να αφήσουν το μπάνιο τους για να πάνε στα Δύο Αοράκια.

Το φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος με την Ουγγαρία ήταν το πρώτο επίσημο στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 και οι Κρητικοί δεν άφησαν μόνους τους το Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες του. Παρότι το όνομα του αντιπάλου δεν έθελγε, ο κόσμος στάθηκε δυναμικά στο πλευρό των διεθνών μας, δείχνοντάς τους για ακόμα μία φορά την αγάπη του.

 

Η «γαλανόλευκη» με το φετινό MVP του ΝΒΑ στις τάξεις της, το Γιάννη Αντετοκούνμπο, και παίκτες που κυριαρχούν στην Ευρωλίγκα έχει ξεκινήσει με μεγάλα όνειρα την προετοιμασία της για το φετινό «ραντεβού» στην Κίνα (31/08-15/09) και άπαντες βρίσκονται στο πλευρό της. Η αρχή, στα Δύο Αοράκια, συνδυάστηκε με γεμάτο γήπεδο και πολύ ενθουσιασμό, αλλά και την άνετη νίκη επί των Μαγυάρων.

 

Τα Δύο Αοράκια πριν από την έναρξη του ματς:

Κατάμεστο το κλειστό του Ηρακλείου:

Οι φωτογραφίες είναι από την ΕΟΚ (Intime.gr) και το πρακτορείο Eurokinissi.gr.

Το τουρνουά «Aegean» θα συνεχιστεί το Σάββατο (10/08, 21.00) με την αναμέτρηση ανάμεσα στο Ιράν και την Ουγγαρία, με την είσοδο για τους φιλάθλους να είναι ελεύθερη. Την Κυριακή (11/08, 19.30) θα ακολουθήσει το Ελλάδα-Ιράν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ