22.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

“Η ομάδα δεν εμφανίστηκε στο δεύτερο μισό”

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Λάκι Τζόουνς εκ μέρους των παικτών, μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ρίζεν Λούντβιχσμπουργκ, στην πρώτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου του Basketball Champions League. O ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα, την οποία σχολίασε ο Έλληνας τεχνικός, ενώ η παρουσία των φίλων του "δικεφάλου του βορρά" έγινε αντικείμενο σχολιασμού και απο τους δυο προπονητές.

Ηλίας Παπαθεοδώρου: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήταν εδώ και μας υποστήριξε, ήταν πραγματικά πολύ μεγάλη η υποστήριξη που μας παρείχε αλλά εμείς δεν του ανταποδώσαμε με την απόδοσή μας. Η ομάδα δεν… εμφανίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο έπειτα από το πρώτο όπου ήταν ανταγωνιστική και ήλεγξε το υψηλό επίπεδο αθλητικότητας της γερμανικής ομάδας. Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι η Λούντβιχσμπουργκ έχει ικανότητα στο ανοιχτό γήπεδο, ότι παίζει υψηλούς ρυθμούς, ότι βγάζει ενέργεια και ότι είναι πολύ καλή στα επιθετικά ριμπάουντ. Εμείς παίξαμε μόνο ένα ημίχρονο γιατί στο ξεκίνημα του δευτέρου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, την αυτοπεποίθησή μας και παράλληλα πολλά αμυντικά ριμπάουντ με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ξεφύγει από τον δικό μας έλεγχο».

Λάκι Τζόουνς: "Θα πρέπει κι εγώ και οι συμπαίκτες μου να βρούμε τρόπο να ξεπεράσουμε υτό το πολύ αρνητικό αποτέλεσμα. Δεν παίξαμε τόσο σκληρά όσο θα έπρεπε. Πρέπει να το κάνουμε για 40 λεπτά σε κάθε αγώνα. Είμαστε έμπειροι και πλέον πρέπει να διαχειριστούμε αυτό το αποτέλεσμα».

Τζον Πάτρικ: "Για βράδυ Τρίτης, δε νομίζετε ότι είχαμε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Σε αυτό συνετέλεσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αλλά και οι δικοί μας. Γενικά ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για μας».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ