19.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η οικογένεια Χόλιντεϊ δεν πάει… διακοπές (vid+pics)

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δεν είναι η μοναδική που, μετά το φετινό ντραφτ, ελπίζει πως και τρίτο μέλος της θα καταφέρει να κάνει καριέρα στο ΝΒΑ. Το ίδιο συνέβη και με τα αδέρφια Χόλιντεϊ.

Μετά τον Τζρου, νούμερο 17 στο ντραφτ του 2009 και νυν παίκτη των Νιου Ορλίνς Πέλικανς και τον Τζάστιν, ο οποίος δεν επιλέχθηκε το 2011 αλλά κάνει παίζει από το 2013 στο ΝΒΑ φορώντας πλέον τη φανέλα των Σικάγο Μπουλς, ήρθε η σειρά του Άαρον να κυνηγήσει το όνειρό του στο «μαγικό κόσμο». Ο 21χρονος γκαρντ επιλέχθηκε στο νούμερο 23 από τους Ιντιάνα Πέισερς και του δίνεται κι εκείνου η ευκαιρία να ενσωματωθεί σε ομάδα του ΝΒΑ, για να παίξει επαγγελματικά μπάσκετ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια Χόλιντεϊ έχει παράδοση στον αθλητισμό, καθώς και η αδερφή τους Λόρεν έπαιζε μπάσκετ, συγκεκριμένα σε κολεγιακό επίπεδο φορώντας τη φανέλα του UCLA, αν και δεν συνέχισε επαγγελματικά λόγω προβλημάτων υγείας. Επίσης, η σύζυγος του Τζρου Χόλιντεϊ και κουνιάδα του Άαρον έπαιζε ποδόσφαιρο επαγγελματικά και, μάλιστα, ήταν διεθνής με τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ