18.1 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Η «οικογένεια» του Προμηθέα και ο συμβολισμός (pics)

Στο προπονητικό κέντρο του Καστελλόκαμπου, στο οποίο έδωσε το παρών πλήθος κόσμου, η «οικογένεια» του Προμηθέα Πατρών έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Σύσσωμα τα μέλη της ΚΑΕ, αλλά και τα παιδιά των τμημάτων υποδομής του συλλόγου με τις οικογένειές τους, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση μαζί με πλήθος επισήμων. Η πατροπαράδοτη βασιλόπιτα κόπηκε από κοινού από τους εκπροσώπους όλων των φορέων, που έδωσαν το παρών, σε μια ιδιαίτερα συμβολική κίνηση. Διαβάστηκε και επιστολή του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, από τον εκπρόσωπό του καθώς ο ίδιος δεν κατέστη δυνατό να παρευρεθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΗ και αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, o εκπρόσωπος του περιφερειάρχη, ο εκπρόσωπος του δημάρχου, βουλευτές και άλλοι επίσημοι, προεξέχοντος φυσικά του Βαγγέλη Λιόλιου, έστειλαν το μήνυμα πως ο ρόλος του Προμηθέα Πατρών, όπως και του μπάσκετ γενικότερα, είναι να λειτουργεί ενωτικά, ως σύνδεσμος. Όλοι μαζί δεσμεύθηκαν για ένα καλύτερο μέλλον, σεβόμενοι τους θεσμούς.

«O βασικότερος λόγος που είμαστε όλοι εμείς εδώ σήμερα (02/02), ο λόγος που η Πάτρα είναι μια μπασκετική πόλη, που αγαπά τόσο το μπάσκετ είναι ο Κώστας Πετρόπουλος και σε αυτόν αφιερώνουμε το πρώτο κομμάτι της πίτας μας», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλη Λιόλιου, κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

«Πάνω από όλα η οικογένεια. Αυτό είμαστε, αυτό πρεσβεύουμε, έτσι πορευόμαστε. Μαζί! Μια μεγάλη μπασκετική οικογένεια! Αγαπάμε το μπάσκετ, τον αθλητισμό, την ομάδα, την επικοινωνία, να παλεύουμε όλοι μαζί, να χαιρόμαστε και να γιορτάζουμε παρέα. Πάμε μαζί, Προμηθέα! Καλή χρονιά! Και του χρόνου! Πάλι εδώ, μαζί…», ήταν το μήνυμα της Αχαιών μέσω των επίσημων λογαριασμών τους στις κυριότερες ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ