24.9 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο και το… déjà vu (vids)

Ο Κώστας έγινε το τρίτο μέλος της οικογένειας Αντετοκούνμπο που κατάφερε να αγωνιστεί στο ΝΒΑ και, φυσικά, το χάρηκε ιδιαίτερα.

Ο 21χρονος φόργουορντ έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, πατώντας στο παρκέ του «Moda Center» στην ήττα των Ντάλας Μάβερικς από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερ. Οι φίλαθλοι των αντιπάλων τον χειροκρότησαν, ο συμπαίκτης του στους «Μαβς» Λούκα Ντόντσιτς και ο αδερφός του Γιάννης έσπευσαν να το συγχαρούν και ο ίδιος δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Είναι υπέροχο το συναίσθημα. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και είμαι ενθουσιασμένος που κατάφερα να σκοράρω».

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο πέτυχε και τον πρώτο πόντο του, με βολή, όπως είχε κάνει και ο 24χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς στο ντεμπούτο του στο ΝΒΑ εν έτει 2013. «Το τρελό είναι πως και ο αδερφός μου, ο Γιάννης, έτσι σκόραρε για πρώτη φορά στο ΝΒΑ. Αστόχησε στην πρώτη του βολή και ευστόχησε στη δεύτερη», θυμήθηκε, με το ακόλουθο βίντεο να αποδεικνύει του λόγου το αληθές…

https://www.youtube.com/watch?v=dSQhW65_Whk

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο, μάλιστα, έγινε η πρώτη εκτός ΗΠΑ που είδε τρία μέλη της να αγωνίζονται στο ΝΒΑ. Είχαν προηγηθεί άλλες πέντε οικογένειες, εκείνες των Μπάρι (Τζον, Μπρεντ και Ντριου), Χόλιντεϊ (Τζρου, Τζάστιν και Άαρον), Πλαμλί (Μέισον, Μάιλς και Μάρσαλ), Ράσελ (Κάμπι, Φρανκ και Ουόκερ) και Ζέλερ (Κόντι, Τάιλερ και Λουκ), ενώ το ρεκόρ κατέχουν τα αδέρφια Τζόουνς, τέσσερα στον αριθμό (Κάλντουελ, Τσαρλς, Μέιτζορ και Ουίλ).

https://www.youtube.com/watch?v=JCxS9G85j6U

Δεν αποκλείεται να «πιάσουν» κι αυτό το ρεκόρ οι Αντετοκούνμπο, με το μικρότερο αδερφό τους, τον 17άχρονο Αλέξανδρο, να παίζει προς το παρόν στο σχολικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με το Ντομίνικαν.

https://www.youtube.com/watch?v=m8pRJyjU2mM



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ