20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Η… Οδύσσεια του ΒΑΟΛ

Μια μικρή «Οδύσσεια» θα ζήσει ο ΒΑΟΛ Χίου, στην πιο μακρινή αποστολή του στο φετινό πρωτάθλημα του 2ου Ομίλου Νότου της Γ’ Εθνικής.

Οι Χιώτες δοκιμάζονται την Κυριακή (07/01, 15.00) στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού κόντρα στον ΑΟΚ Χανιά, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, με την αποστολή να μην προλαβαίνει να «κλείσει» αεροπορικά εισιτήρια εξαιτίας της αυξημένης ζήτησης λόγω των Εορτών. Κατά συνέπεια, ο Παντελής Βούλικας και οι παίκτες του ξεκίνησαν το ταξίδι τους με πλοίο το βράδυ της Παρασκευής (05/01), το πρωί του Σαββάτου (06/01) αφίχθησαν στον Πειραιά και εν συνεχεία θα κάνουν την τελευταία προπόνησή τους επί αθηναϊκού εδάφους.

Το βράδυ (06/01) θα συνεχίσουν το ταξίδι τους, ακτοπλοϊκώς, για το λιμάνι της Σούδας στο οποίο αναμένεται να αφιχθούν το πρωί της Κυριακής (07/01) και από εκεί θα φθάσουν οδικώς μέχρι τα Χανιά. Με την ολοκλήρωση του αγώνα με τον ΑΟΚ Χανιά ο κύριος όγκος της χιώτικης αποστολής θα μεταβεί ξανά στη Σούδα, για να ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, και πάλι με πλοίο μέσω Πειραιά. Ο ΒΑΟΛ αναμένεται να φθάσει στη βάση του το πρωί της Τρίτης (09/01), ολοκληρώνοντας την περιπλάνησή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ