23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Η ξεχωριστή έκπληξη στην Πυλαία (pics)

Η φανέλα που φορούσε ο Νίκος Σταυρόπουλος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το 1984 βρέθηκε ξανά στα χέρια του, στο περιθώριο της Retro Day που διοργανώθηκε το Σάββατο (13/01) στην Πυλαία.

Ο νυν τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ είχε δώσει τη φανέλα στον τότε έφορο Γιάννη Γαϊτάνη, ο οποίος εν συνεχεία τη δώρισε στον εγγονό του Δημήτρη-Ιωάννη Σακαλή. Ο μικρός, μαζί με τη μητέρα του Έλενα Γαϊτάνη, βρέθηκε στο «PAOK Sports Arena» για το εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League και την πρόσφερε στο «Μάτζικ», για τις ανάγκες του μουσείου του ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση: «Μία πολύ ωραία ιστορία εξελίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (13/01) στο «Παλατάκι». Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο, ένας μικρός φίλος του ΠΑΟΚ παρέδωσε στον Νίκο Σταυρόπουλο τη φανέλα που φορούσε ο ίδιος στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος το 1984!

Ποια είναι, όμως, η ιστορία αυτής της φανέλας; Η φανέλα βρισκόταν στα χέρια του μικρού Δημήτρη-Ιωάννη Σακαλή, εγγονού του Γιάννη Γαϊτάνη, ο οποίος έπαιξε στον ΠΑΟΚ στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και ήταν έφορος της ομάδας το 1984, όταν και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στον «τελικό των ξυρισμένων κεφαλιών» κόντρα στον Άρη. Το απόγευμα του Σαββάτου (13/01), ο μικρός Δημήτρης-Ιωάννης, ο οποίος παίζει στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, συνοδευόμενος από την μητέρα του και κόρη του Γιάννη Γαϊτάνη, Έλενα Γαϊτάνη, βρέθηκαν στο «Παλατάκι» και για να τιμήσουν την Retro Day, παρέδωσαν τη φανέλα του “Magic” στον ίδιο τον Νίκο Σταυρόπουλο, προκειμένου να μπει στο Μουσείο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ».

     



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ