21.2 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Ντιζόν «κονιορτοποίησε» τη Νίμπουρκ (vids)

Επίδειξη δύναμης έκανε η Ντιζόν κόντρα στη Νίμπουρκ για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Basketball Champions League και τη διέλυσε με 85-61.

Οι Γάλλοι στην πρεμιέρα τα είχαν βρει σκούρα κόντρα στον Κεραυνό, αλλά αυτήν την φορά δεν αστειεύτηκαν κι επικράτησαν πολύ άνετα, κόντρα στους πρωταθλητές Τσεχίας οι οποίοι έπαιξαν το πρώτο τους παιχνίδι. Πλέον το ρεκόρ της Ντιζόν είναι 2-0 και της Νίμπουρκ 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί στην πρώτη περίοδο όταν προηγήθηκαν 23-21, όμως στη συνέχεια ο αγώνας εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο κι αυτό φαίνεται άλλωστε και από το σκορ.

Τσασάνγκ και Τσέιζ ηγήθηκαν για τους νικητές με 22 και 20 πόντους αντίστοιχα, ενώ για τους φιλοξενούμενους ο Χρούμπαν έμοιαζε να παλεύει μόνος του με 26 πόντους οι οποίοι όμως δεν ήταν αρκετοί.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από την αναμέτρηση:

Σε αναμέτρηση που διεξήχθη στην Ουγγαρία για τον τέταρτο όμιλο, η Φάλκο Σομπατέλι νίκησε εντός έδρας τη Σταρτ Λούμπλιν από την Πολωνία με 84-75.

Αυτή ήταν η πρώτη αναμέτρηση που έπαιξαν οι γηπεδούχοι και τη συνδύασαν με νίκη, ενώ οι αντίπαλοί τους έπεσαν στο 0-2, καθώς είχαν χάσει στην πρεμιέρα από τη Σαραγόσα στην έδρα τους.

Ο Μπρούινσμα ήταν ο κορυφαίος των νικητών με 21 πόντους, ενώ για τη Σταρτ προσπάθησε ο Ντόρσεϊ-Ουόκερ με 17 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Δείτε videos από την αναμέτρηση:

Στον τρίτο αγώνα της ημέρας ο Κεραυνός ηττήθηκε εντός έδρας με το τελικό 74-84 να δίνει τη νίκη στην Τόφας.

Η κυπριακή ομάδα ξεκίνησε καλύτερα και στο πρώτο ημίχρονο έδειξε πως μπορεί να φύγει από το παρκέ με τη νίκη, έστω κι αν ποτέ δεν εξασφάλισε μια διαφορά ασφαλείας. Το τρίτο δεκάλεπτο όμως άλλαξε όλη την εικόνα της αναμέτρησης. Το επιμέρους 14-29 ουσιαστικά έβαλε τέλος στην υπόθεση "νικητής". Ο Ακόον Περσέλ σημείωσε 24 πόντους και ο Ουάιτ πρόσθεσε 17 για την Τόφας. Χαντ (22), Στυλιανού (13), Ρόρι (12) ήταν οι πρώτοι σκόρερ για τον Κεραυνό.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε videos από την αναμέτρηση:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ