17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η Νταρουσάφακα «σκότωσε» την Μπάρτσα σ’ ένα ημίχρονο (vids)

Η Νταρουσάφακα νίκησε την Μπαρτσελόνα στην Κωνσταντινούπολη με 67-56 κι ανέβηκε στο 13-13 παραμένοντας στην ένατη θέση, σε απόσταση αναπνοής από την όγδοη Εφές Αναντολού.

Στον αντίποδα, οι Καταλανοί παρέμειναν ενδέκατοι με 10-16 και πλέον έχουν ελάχιστες μαθηματικές ελπίδες.

Ο αγώνας επί της ουσίας κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν οι γηπεδούχοι έκαναν ό,τι ήθελαν στο παρκέ κόντρα στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με αποτέλεσμα στο 20' να προηγούνται με 43-22.

Στο δεύτερο μέρος οι Καταλανοί σοβαρεύτηκαν και πλησίασαν, αλλά η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη και τελικά η ανατροπή δεν ολοκληρώθηκε.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Στράτος Περπέρογλου ήταν ο μοναδικός ο οποίος διασώθηκε από το... ναυάγιο των «μπλαουγκράνα». Ο διεθνής φόργουορντ σκόραρε 16 πόντους και αποτέλεσε τον έναν αθλητή των φιλοξενούμενων που σκόραρε διψήφιο αριθμό πόντων. Όσον αφορά τους νικητές, ο Ζίζιτς με δέκα πόντους και 13 ριμπάουντ κυριάρχησε στις δύο ρακέτες.

Η ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Μπαρτσελόνα «πλήρωσε» το τραγικό πρώτο ημίχρονο, αλλά και την μικρή συγκομιδή στα ριμπάουντ. Είναι χαρακτηριστικό ότι η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ μάζεψε 41 «σκουπίδια» έναντι 31 των αντιπάλων της.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΘΕΑΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ