24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Η νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό εξασφάλισε τη συμμετοχή του Σπανούλη στον τρίτο !

Η νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο τελικό επί του Παναθηναϊκού ήταν το μαξιλαράκι ασφαλείας που...έπεισε τον Βασίλη Σπανούλη να παραμείνει κλινήρης τη μέρα του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ και ουσιαστικά του άνοιξε το δρόμο για να δηλώσει "Παρών" στο προσκλητήριο του τρίτου τελικού της Κυριακής.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών Ελλάδας επέστρεψε σπίτι του (πέρασε μια νύχτα στο νοσοκομείο) από το οποίο μάλιστα δεν βγήκε καθόλου σήμερα, προκειμένου να πάρει δυνάμεις και να αναρρώσει όσο το δυνατόν καλύτερα από την αμυγδαλίτιδα συνδυασμένη και με υψηλό πυρετό που τον ταλαιπωρεί εδώ και ένα διήμερο.

Αύριο αναμένεται να πάει για προπόνηση προκειμένου να είναι έτοιμος για τον τελικό της Κυριακής έστω και αν μπορεί να μην έχει επανέλθει στο 100% καθώς η συγκεκριμένη ασθένεια οδηγεί και σε αφυδάτωση (για αυτό και πήρε ηλεκτρολύτες μαζί με ενδοφλέβια αντιβίωση στο νοσοκομείο) αλλά κυρίως εξάντληση του οργανισμού.

Ομως ο Kill Bill, συζητούσε με το ιατρικό τιμ της ομάδας να πάει και στο δεύτερο τελικό (!) χθες στο ΟΑΚΑ, κάτι που του το απαγόρευσαν, αλλά κακά τα ψέμματα. Αυτό που κράτησε το Βασίλη πίσω (και τον βοήθησε σαφώς σε πιο σωστή ανάρρωση και ενδυνάμωση του οργανισμού του) ήταν η νίκη στον πρώτο τελικό. Αν ο Ολυμπιακός είχε χάσει, νομίζουμε ότι δύσκολα οι γιατροί θα είχαν μπορέσει να απαγορεύσουν στον ηγέτη των Ερυθρολεύκων να μην είναι τουλάχιστον στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι μόνο εφέτος μπήκε με προσωπική του επιθυμία σε δύο κρίσιμα (νικηφόρα και τα δύο) παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα ενώ ήταν σε διαδικασία αποκατάστασης από το πρόβλημα στους προσαγωγούς του. Κάτι που του στοίχισε κάποια ματς στη συνέχεια, αλλά έτσι είναι ο Βασίλης Σπανούλης. Δεν θέλει να λείπει ποτέ από τα δύσκολα.

Photo Credit: Eurokinissi 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ