14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Η νίκη δεν θα έρθει εύκολα για τον Ολυμπιακό

Η Εφές Αναντόλου δεν έχει ξεκινήσει καλά στη φετινή Ευρωλίγκα, αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να την υποτιμήσει.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ το συγκρότημα της Κωνσταντινούπολης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου. Οι Τούρκοι έχουν μέχρι στιγμής τρεις ήττες σε τέσσερα ματς, που έχουν δώσει, ενώ οι Πειραιώτες έχουν 3-2.

Ο Άαρον Χάρισον, μιλώντας στη Media Day πριν από το ματς της Παρασκευής (30/10, 21.00) στο φαληρικό στάδιο, εξήγησε πως για να κερδίσουν θα πρέπει να παίξουν καλά: «Η Εφές Αναντόλου είναι πραγματικά μια ομάδα με πολύ ταλέντο. Θα πρέπει παίξουμε καλά και να αμυνθούμε σκληρά για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Έχουν μεγάλα κορμιά και θα κοιτάξουν να προστατέψουν το καλάθι. Θα πρέπει να παίξουμε ομαδικά, να μοιράσουμε την μπάλα, να είμαστε σκληροί και να παλέψουμε για το ριμπάουντ».

Εν κατακλείδι, σύμφωνα με τον Αμερικανό γκαρντ: «Το "κλειδί" είναι να κάνουμε ό,τι δεν κάναμε στο τελευταίο παιχνίδι», στο οποίο ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, επί γερμανικού εδάφους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ