19.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Νίκη Βόλου κυκλοφόρησε κάρτες ενίσχυσης

Τη στήριξη των φιλάθλων της ζητάει η Νίκη Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και της συμμετοχής της στην Α2 Γυναικών.

Το μαγνησιακό συγκρότημα κυκλοφόρησε κάρτες ενίσχυσης, προς δεκαπέντε ευρώ, και εκτός από την οικονομική βοήθεια στην ομάδα οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν και τους εντός έδρας αγώνες στο νέο πρωτάθλημα, εφόσον βέβαια επιτραπεί η είσοδός τους, εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού.

Η ανακοίνωση: «Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης Γυναικών της Νίκης Βόλου ενημερώνει πως έχουν κυκλοφορήσει οι κάρτες ενίσχυσης για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021 και ταυτόχρονα καλεί όλους τους φίλους της ομάδας καθώς και του γυναικείου μπάσκετ να συμβάλουν με την αγορά τους στη φετινή προσπάθεια της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Στόχος πλέον της γυναικείας ομάδας της Νίκης Βόλου είναι η καθιέρωση σε υψηλό επίπεδο και η "παραγωγή" παικτριών με σκοπό την άμεση στελέχωση του τμήματος των Γυναικών, μέσα από τα "σπλάχνα" της. Η τιμή της κάρτας ενίσχυσης βρίσκεται στα 15 ευρώ και οι κάτοχοί της θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν τους 10 φετινούς εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Καλούμε, λοιπόν, όλο το φίλαθλο κοινό της Νίκης Βόλου και φιλάθλους του γυναικείου μπάσκετ να στηρίξουν αυτήν τη δύσκολη χρονιά τη μεγάλη προσπάθεια που επιχειρεί η ομάδας μας. Η προμήθεια των καρτών ενίσχυσης μπορεί να γίνει από την διοικούσα επιτροπή του γυναικείου τμήματος μπάσκετ. Πληροφορίες στα παρακάτω τηλέφωνα:

Μαρίνος Βασίλειος: 6978366385
Σταυρόπουλος Βάιος: 6931142594

Η διοικούσα επιτροπή Γυναικών ευχαριστεί θερμά το ψητοπωλείο "Ζωζάννα" για την ευγενική χορηγία των καρτών ενίσχυσης. Νίκη Βόλου WBC: Μια ομάδα-Μία οικογένεια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ