21.9 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Νίζνι στο δρόμο του Άρη

Η Νίζνι Νόβγκοροντ θα είναι η αντίπαλος του Άρη στον επόμενο γύρο της προκριματικής φάσης του Basketball Champions League, εφόσον φυσικά οι "κίτρινοι" σφραγίσουν απόψε την προκρισή τους επί της Ντιναμό Τιφλίδας, όπως αναμένεται. Η ρωσική ομάδα νίκησε πανεύκολα εντός έδρας την Πόρτο με 92-49 και με δύο νίκες (είχε νικήσει και στην Πορτογαλία με 86-85) προκρίθηκε άνετα. 

Ο Μαξίμ Γκριγκόριεφ με 18 πόντους και ο Ρόντρικ Όντομ με 15 ήταν οι κορυφαίοι της Νίζνι Νόβγκοροντ, ενώ από την Πόρτο διασώθηκε ο Σάσα Μπορόβνιακ με 19 πόντους.

Δείτε το στατιστικό της αναμέτρησης ΕΔΩ.

Η άλλη ρωσική ομάδα, αντίθετα, δεν τα κατάφερε. Η Σάρατοφ έπεσε θύμα έκπληξης χάνοντας μέσα στην έδρα της από την ελβετική Φριμπούρ με 78-76 και αποχαιρέτησε άδοξα την διοργάνωση. Ο πρώτος αγώνας στην Ελβετία είχε λήξει ισόπαλος 89-89, ωστόσο η Φριμπούρ έδειξε χαρακτήρα στον επαναληπτικό και πήρε τη μεγάλη νίκη με τον Μλάτζαν να σημειώνει 18 πόντους και τον Τίμπερλεϊκ 16. Ο πρώην άσος του Λαυρίου Μακένζι Μουρ σκόραρε 12 πόντους και μοίρασε 5 ασίστ, ενώ ο Τρε Μακλίν σκόραρε 19 για τη Σάρατοφ. Στον επόμενη γύρο η Φριμπούρ θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Πρίστινα-Γκρόνινγκεν.

Δείτε το στατιστικό της αναμέτρησης ΕΔΩ

Η Μπάκεν Μπέαρς, τέλος, δεν είχε κανένα πρόβλημα ούτε στον δεύτερο αγώνα της με τους Λέστερ Ράιντερς. Νίκησε με 103-84 και με δύο άνετες νίκες πέρασε στην επόμενη φάση. Εκεί θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού Χάποελ Τελ Αβίβ-Σαρλερουά.

Δείτε το στατιστικό της αναμέτρησης ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ