17.4 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Η νέα φανέλα των Μαχητών (pics)

Με όμορφο και μοντέρνο σχέδιο στην φανέλα της θα εμφανιστεί η ομάδα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων στην επόμενη Β' Εθνική, με την εταιρεία Anthrax να αναλαμβάνει να τις δημιουργήσει, μαζί με το προπονητικό υλικό της ομάδας και το αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η Anthrax Basketball με μεγαλη χαρα ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την ομάδα ΜΑΧΗΤΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΥΚΩΝ η οποία θα αποτελέσει τον επίσημο προμηθευτή της αγωνιστικής  ένδυσης της ομάδας για την σεζόν 2018/19.Υποψην ότι η ομάδα των Μαχητών είναι η πρωτη ομάδα που ντύνει η Anthrax σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών και το θεωρεί ιδιαίτερη τιμή.

Η Anthrax είναι μια ελληνική εταιρία που διακρίνεται για την υψηλή ποιότητα των ενδυμάτων της, για τα πρωτοποριακά σχέδια και για την αξιοπιστία της. Μετά από την συμφωνία που προηγήθηκε η Anthrax αναλαμβάνει την δημιουργία της επίσημης εμφάνισης της ομάδας για την σεζόν 2018/19, καθώς και την παροχή του αθλητικού υλικού ένδυσης που θα χρησιμοποιούν οι παίκτες, οι προπονητές και τα στελέχη του στις επίσημες υποχρεώσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ