23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η νέα φανέλα του Ηρακλή (pics)

Με την κλασικέ ριγέ εμφάνισή του θα αγωνιστεί ο Ηρακλής την καινούρια σεζόν, στην επιστροφή του στην Basket League.

Ο «Γηραιός» παρουσίασε τις νέες φανέλες του, που είναι μπλε και λευκές, και παραπέμπουν σε αντίστοιχες εμφανίσεις του παρελθόντος. Η ομάδα, μέχρι στιγμής στα φιλικά προετοιμασίας της, χρησιμοποίησε τις περσινές φανέλες.

Η ανακοίνωση: «Τα χρώματα του Ηρακλή είναι το λευκό και το κυανό (μπλε), εμπνευσμένα από τα χρώματα της ελληνικής σημαίας (κατά επέκταση του Ελληνισμού), ως ένδειξη της εθνικότητας και του πάθους των μελών του για την απελευθέρωση της υποδουλωμένης τότε Θεσσαλονίκης από την Οθωμανική Αυτοκρατορία», γράφει η Ιστορία μας. Πιστοί σε αυτό το πλαίσιο παρουσιάζουμε τη νέα μας φανέλα, δημιουργία της CAP, που παραπέμπει στην κλασική και τόσο αγαπημένη ριγέ κυανόλευκη που φόρεσαν διαχρονικά πολλά τμήματα του Συλλόγου μας και συμβολίζει την επιστροφή μας με βάση τις κλασικές αξίες μας. Ας είναι τυχερή και γεμάτη υγεία και νίκες για τους Αθλητές μας...».

Παράλληλα, οι Θεσσαλονικείς ενημέρωσαν για την έναρξη της συνεργασίας τους με την εταιρία αθλητικής ένδυσης CAP: «Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της για έναν ακόμα χρόνο με την εταιρία CAP, η οποία θα είναι ο βασικός προμηθευτής της ανδρικής ομάδας αλλά και των τμημάτων υποδομής, Η CAP ιδρύθηκε το 1993 ως εταιρία σχεδιασμού κεντημάτων και τυπωμάτων σε είδη ένδυσης. Πλέον παρέχει αποκλειστικά ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των προϊόντων αθλητικής ένδυσης και κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Η CAP ντύνει εθνικές, επαγγελματικές, ερασιτεχνικές, εργασιακές αθλητικές ομάδες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, βόλεϊ, handball, αγωνιστικής γυμναστικής, water polo, κολύμβησης, ποδηλασίας, ακαδημίες καθώς και μεμονωμένους κορυφαίους αθλητές. Παράλληλα, η εταιρία συνεργάζεται με ένα ευρύ δίκτυο λιανικού εμπορίου εντός και εκτός Ελλάδας και δημιουργεί κατά παραγγελία τεχνικό αθλητικό ρουχισμό και αξεσουάρ».

Δείτε, παρακάτω, παλαιότερες ριγέ εμφανίσεις του Ηρακλή:

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ