18 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Η νέα ΑΕΚ έχει όπλα απέναντι στον ανταγωνισμό

Η ΑΕΚ άρχισε τις ανακοινώσεις μεταγραφών, το ρόστερ έχει διαμορφωθεί από καιρό και η τελείως νέα ομάδα που θα παρουσιάσει κάνει πολλούς επιφυλακτικούς, όμως έχει σημεία αναφοράς να αντιπαρατάξει στη δύσκολη χρονιά και αυτά εντοπίζει ο Θάνος Τσίμπος στο σχόλιό του στο enwsi.gr

=====================

Ξεκίνησε ο χορός των ανακοινώσεων για την ΑΕΚ, αφού είναι δεδομένο ότι υπάρχουν συμφωνίες με τους παίκτες που έχουμε αναφέρει τόσο καιρό.

Πρώτα θα γίνουν οι ανακοινώσεις των παικτών που έπαιζαν στην Ελλάδα και μόλις λυθεί το πρόβλημα των ban θα ακολουθήσουν και οι ξένοι . Για την ΑΕΚ είναι λίγο-πολύ γνωστά τα πράγματα, τα έχουμε αναλύσει, περιμένουμε την τελική μορφή του ρόστερ, αφού κατά 95% έχει διαμορφωθεί. Όλο αυτόν τον καιρό βλέπω μια απαισιοδοξία στον κόσμο για την πορεία της ομάδας και μια αποθέωση για τους αντιπάλους της. Κάπου πήρε το μάτι μου ότι η ΑΕΚ θα δυσκολευτεί να μπει και στην εξάδα. Για αυτό λοιπόν είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνουμε μια ανάλυση και για τους ανταγωνιστές της Ένωσης στο ερχόμενο πρωτάθλημα και να βάλουμε τα πράγματα σε μια λογική βάση.

Εκτός συναγωνισμού οι αιώνιοι

Προφανώς η επιστροφή του Ολυμπιακού δίνει ένα άλλο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα αλλά και αίγλη στο προϊόν. Οι «ερυθρόλευκοι» αφού (καλώς) έκαναν την κωλοτούμπα και γύρισαν στην Α1, θα παλέψουν με τον Παναθηναϊκό για τις δύο πρώτες θέσεις και το πρωτάθλημα. Μπορεί ο Μάκης Αγγελόπουλος, που λειτουργεί με το συναίσθημα, να θέλει να μπει η ΑΕΚ ανάμεσα τους, αλλά η διαφορά ποιότητας και μπάτζετ είναι αρκετά μεγάλη για κάτι τέτοιο και αν γίνει θα συνιστά θαύμα. Η ΑΕΚ θα πρέπει να κυνηγήσει να είναι ανταγωνιστική απέναντι τους σε όλα τα παιχνίδια και να προσπαθήσει να κάνει κάποια νίκη στην έδρα της.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο από το enwsi.gr ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ