20.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Η Μπούργος πήρε το ντέρμπι με τη Σαραγόσα (vids)

Η Σαραγόσα ήταν το φαβορί της αναμέτρησης, βάσει της εικόνας των ομάδων πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος εξαιτίας του κορονοϊού, αλλά η Σαν Πάμπλο Μπούργος έφυγε νικήτρια από το παρκέ με το 92-86 στη Λα Φοντέτα της Βαλένθια.

Οι δύο ομάδες δεν μπορούσαν να ξεφύγουν η μία από τη σκιά της άλλης σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Η Σαν Πάμπλο Μπούργος ξεκίνησε καλύτερα και ήταν αυτή που διατήρησε ένα μικρό προβάδισμα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κατάφερε να δώσει διψήφια τιμή στη διαφορά λίγο πριν τα μισά της τέταρτης περιόδου (72-82, 34'), αλλά ένα τάιμ άουτ της Σαραγόσα φάνηκε να αλλάζει και πάλι το σκηνικό.

Οι παίκτες της επέστρεψαν με ένα 12-0 στο παρκέ για να πάρουν το προβάδισμα (84-82, 37'). Ήταν η σειρά του Ζοάν Πενιαρόγια για τάιμ άουτ. Η ομάδα του πήρε και πάλι τα ηνία, ο Ντίλαν Ένις χρεώθηκε με φλόπινγκ πέφτοντας για να πάρει το φάουλ σε προσπάθεια τριών πόντων και κατά συνέπεια με τεχνική ποινή και ήταν η χαριστική βολή για την Σαραγόσα. Η Σαν Πάμπλο Μπούργος έφτασε δίκαια στη νίκη με το τελικό 92-86. 

O Φεράν Μπάσας με 11 πόντους και επτά ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, οι οποίοι στις πρώτες θέσεις των σκόρερ είχαν τους ΜακΦάντεν (14), Λίμα (13), Άπιτς (12). Από 11 πόντους είχαν ακόμη οι Φιτιπάλντο, Μπενίτε.

Για τη Σαραγόσα, η οποία αγωνίζεται χωρίς τον Φραν Βάθκεθ που έχει ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση εν μέσω καραντίνας, Ένις και Μπένζινγκ είχαν από 15 πόντους.

(ACB Photo / J.M. Casares)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ